Kaprifolievej

Lav Energivilla med jordvarme i Sejs-Svejbæk lidt sydøst fra Silkeborg. Her møder I denne fantastiske nyopførte familievilla. Boligen har en fabelagtig beliggenhed, grænsende op til skov og natur, og ikke mindst tæt på hverdagens gøremål. Naturen giver mulighed for mødesteder og aktiviteter, men også en ro og fordybelse ved f.eks. De Små Fisk, Sejs Hede, Skovene, Gudenåen, eller en tur forbi Ludvigslyst.
Hjemmet centrerer sig omkring det enorme opholdsrum, hvor stue, alrum og køkken er i åben forbindelse med hinanden. (De lofthøje) vinduer lader et fantastisk og ikke mindst lysindfald strømme ind. Hertil byder huset på 4 værelser, 2 badeværelser samt et bryggers. Huset bærer præg af moderne og gode materialer, og ikke mindst gennemførte løsninger. Huset er af høj kvalitet, og indrettet i et tidsløst og elegant design.
Til huset medfølger et udhus og dobbelt carport. Endvidere kan man nyde den blomstrende have. Fra stuen kan der åbnes op til den fantastiske terrasse. Haven er oplagt til leg og aktivitet, og skaber nogle gode rammer for familie aktiviteter i weekenderne, med alt fra boldspil til bålhygge.
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsilkeborgsmaeglerclausgroenne%2Fvideos%2F575792510855986%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
VI FREMHÆVER:
* Attraktiv beliggenhed i Sejs-Svejbæk
* Troldtekt lofter, parket gulv, og træ/alu vinduer
* 186m2 fordelt på 4 værelser, 2 badeværelser og køkkenalrum
* Lav energivilla med jordvarme
* Minimale krav til vedligehold
Her får du en nøglefærdig kvalitetsvilla, med plads til den helt store familie, som ønsker en nybygget bolig med minimale krav til vedligehold.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk
Pris: kr. 5.395.000
Boligareal: 186 m²
Carport: 53 m²
Grundareal: 746 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 4.527
Energimærke: A2020
Sagsnr.: 1032120

Krusemyntevej. Sejs-Svejbæk

Her får i muligheden for en fantastisk kvalitetsvilla centralt i Sejs-Svejbæk. Området er især præget af dets smukke naturområder som giver mulighed for mødesteder og aktiviteter i byrummet, f.eks. bytorvet, legepladser, skolen, sportsarealer og meget mere. Derudover kan man nyde en badetur ved De Små Fisk, en gåtur ved Sejs Hede Bakker eller hop en tur på Hjejlen efter frokost på Aalekroen.
Boligen har 165 m2 fordelt på blandt andet 4 gode værelser samt en rummelig stue. Køkkenet er indrettet i forlængelse med alrummet med loft til kip. Fra alrummet er der direkte adgang til husets have og skønne terrasse. Boligen bærer især præg af de store rum og højde til loftet. Hertil kan man nyde det fantastiske lysindfald fra de store vinduespartier.
Boligen står yderst velholdt og som forventeligt, af en bolig med 20 år på bagen, og med unikke detaljer.
Dog skal man bemærke der på 2 af værelserne ligger ren beton - klargjort til at ligge nyt gulv. Til boligen medfølger carport og stort udhus med god plads til opbevaring.
VI FREMHÆVER:
* Flot forhave byder velkommen
* God indretning og med seperat børneafdeling
* Arkitektonisk udtryk og bygget i kvalitetsmaterialer, blandt andet fuldmuret og med gipslofter
* Attrraktiv beliggenhed i Sejs-Svejbæk
* Fantastisk lukket have med større terrasse
* Stort bryggers, carport og udhus
Her får du muligheden for at erhverve dig en hel unik bolig i Sejs-Svejbæk på Krusmyntevej.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk
Pris: kr. 4.795.000
Boligareal: 165 m²
Carport: 32 m²
Grundareal: 686 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 3.262
Sagsnr.: 1072207

Røddingvej, 8600 Silkeborg

Velkommen til det skønne Hvinningdal. Denne bolig byder på 107 kvadratmeter, fordelt over tre niveauer, der harmonisk smelter sammen. Dette betyder, at selvom du befinder dig i køkkenet, kan du stadig nemt kommunikere med dem på første sal.
Boligen rummer flere gode værelser med en behagelig loftshøjde, hvilket skaber en luftig atmosfære. Træelementer i gulve, vinduer og køkken tilføjer en naturlig varme til rummene. Derudover et kontor/disp. rum på øverste etage.
Haven er en fornøjelse med en rummelig terrasse og plads til leg og aktiviteter for børnene. Carporten og udhuset giver praktisk opbevaringsplads til både bilen og haveudstyr, hvilket gør hverdagen nemmere og mere bekvemlig.
Denne fuldmurede bolig præsenterer sig med et gennemtænkt design og en unik karakter fra år 1998. Her kan du frit sætte dit eget præg.
VI FREMHÆVER:
* Fællesområder med legeplads og børnefamilier
* Blot 3,5 km til Silkeborg Centrum og 4-5 km til motorvejen mod Aarhus/Herning
* Solrig have med terrasse, hertil carport og udhus
* Bolig fra år 1998, mulighed for at sætte eget præg
* Arkitekttegnet af Uwe Reihs
Hvinningdal er det ideelle børneområde med masser af plads til leg og trivsel for børnefamilier. Dette charmerende samfund ligger blot få kilometer fra Silkeborg centrum og giver nem adgang til motorvejen, hvilket gør det til en bekvem beliggenhed for både arbejde og fritid.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk
Pris: kr. 2.495.000
Boligareal: 107 m²
Carport: 23 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 2.413,85
Sagsnr.: 1102201