Gudenåskrænten, Silkeborg

Dette kvalitets enderækkehus i 2 plan ligger i Gødvad i attraktivt nyt kvarter grænsende op til naturskøn fri natur med kuperet terræn, marker og stier til bl.a. Trækstien langs Gudenåen.
Rækkehusets 130 m2 er velgennemtænkt med maksimal udnyttelse. Stueplan har entre, dejligt badeværelse med brus, lyst og velindrettet Svanekøkken i forbindelse med dejlig stue med udgang til terrasse med delvist overdækket hyggekrog.
Fin trappe fører fra stuen op til 1. sal med repros og endnu et dejligt badeværelse, 3/4 gode værelser - det ene med udgang til en rummelig altan på godt 6m2 med flot udsigt mod den grønne horisont. I hele huset er der god loftshøjde og de store vinduer giver et rigtigt godt lysindfald. Med Troldtektlofter, gulvvarme, genvindingsanlæg, er der desuden en behagelig rum-/og indeklimafornemmelse i huset.
Her får du en energivenlig bolig med energimærke A2015.Boligen fra 2022 er indflytningsklar, med et stort parkeringsareal foran huset og velanlagt, nem have. Desuden er der til huset en carport og et godt redskabsrum.
Gudenåskrænten i Gødvad ligger i et område med gode skoler, gymnasium, daginstitutioner, foreninger - bl.a. Gødvad Gymnastik & Idrætsforening.
Tæt på ligger også indkøbsmuligheder, ligesom afstanden til Silkeborg midtby og motorvejen Århus/Herning kun er ca. 10 min. i bil.
Pris: kr. 3.250.000
Boligareal: 130 m²
Carport: 16 m²
Udhus: 5 m²
Ejerudgifter pr. måned: kr. 3554,46
Energimærke: A2015
Sagsnr: 1032313

Sejling

Nu har du muligheden for at erhverve dig en kvalitets- og detaljerig villa i Sejling. Her får du en lækker etplansvilla på en lukket villavej, som er total indflytningsklar.
Boligen har en god planløsning. Entreen byder dig indenfor, og fungerer herefter som en fordelingsgang over husets børneafdeling. i denne del af huset kan du nyde 3 gode værelser, og et badeværelse. Endvidere bliver du ført ind til en drøm af et køkkenalrum. Alrummet emmer af samvær og idyl med dens store og lyse vinduer, og høje lofthøjde.
Fra køkkenalrummet har du direkte adgang til en dejlig udestue, hvor du med fordel kan forlænge dagen, året ud.
Forældreafdelingen byder på et walk in og et lyst og elegant badeværelse med dobbeltbruser.
I forlængelse af boligen, får du glæden af en fantastisk dobbeltcarport. Her er plads til flere biler. Står du og mangler værelser, kan du med fordel etablere 2 ekstra, da der allerede er forberedt med zoneopdelt gulvvarme i den anden del, af den fuldmuret garage.
I bosætter jer i familievenlige omgivelser, i et område som er præget af natur, grønne områder og stisystemer. Samtidig er du i tæt afstand til motorvejen mod Aarhus/Herning, og med kun 7 km til Silkeborg centrum.
Pris: kr. 3.995.000
Boligareal: 170 m²
Udestue: 19 m²
Garage: 62 m²
Udhus: 28 m²
Ejerudgifter pr. måned: kr. 3.163,86
Energimærke: A2015
Sagsnr.: 1022317

Sportsvej 25, 8654 Bryrup

Nu har du muligheden for at skabe et fantastisk hjem på lukket børnevenlig villavej i første række til rekreativt område tæt på skole, sø, skov og natur.
Ejendommen er et robust hus, der ikke er ødelagt af modernisering og byder til man evt. kan sætte sit eget præg på boligen.
Bryrup ligger centralt i Midtjylland, med byer som Århus, Skanderborg, Horsens, Silkeborg, Herning, Brande og Brædstrup indenfor 20 - 40 minutters kørsel.          
Bryrup byder på mange faciliteter og engagerede mennesker, som dyrker deres lokalsamfund med mange fællesarrangementer, drevet af frivillige kræfter. Derudover er Bryrup et godt og trygt sted med gode legekammerater for ungerne og mange fritidsaktiviteter, bl.a. Bryrup Cykelklub, Kajakklub, Tennis- og Padeltennisbaner på det rekreative område direkte foran boligen, samt mange indendørs aktiviteter i hallen.
Grundarealet er 993 m2, og byder på stor ugenert skøn lukket have, samt mulighed for et hus til den store familie med børn og hund.
Huset har bl.a flere gode værelser i stue og kælder, og to indbydende stuer der kan adskilles med skydedøre. Til huset er også lukket garage og carport med redskabsrum, samt udgang til overdækket terasse.
Pris: 1.395.000
Areal: 127m² - kælder 65m² - Garage 18 m² - Carport 24 m²
Ejerudgifter pr. måned: kr. 1.770,14
Energimærke E
Sagsnr.: 1082209