Sportsvej 25, 8654 Bryrup

Nu har du muligheden for at skabe et fantastisk hjem på lukket børnevenlig villavej i første række til rekreativt område tæt på skole, sø, skov og natur.
Ejendommen er et robust hus, der ikke er ødelagt af modernisering og byder til man evt. kan sætte sit eget præg på boligen.
Bryrup ligger centralt i Midtjylland, med byer som Århus, Skanderborg, Horsens, Silkeborg, Herning, Brande og Brædstrup indenfor 20 - 40 minutters kørsel.          
Bryrup byder på mange faciliteter og engagerede mennesker, som dyrker deres lokalsamfund med mange fællesarrangementer, drevet af frivillige kræfter. Derudover er Bryrup et godt og trygt sted med gode legekammerater for ungerne og mange fritidsaktiviteter, bl.a. Bryrup Cykelklub, Kajakklub, Tennis- og Padeltennisbaner på det rekreative område direkte foran boligen, samt mange indendørs aktiviteter i hallen.
Grundarealet er 993 m2, og byder på stor ugenert skøn lukket have, samt mulighed for et hus til den store familie med børn og hund.
Huset har bl.a flere gode værelser i stue og kælder, og to indbydende stuer der kan adskilles med skydedøre. Til huset er også lukket garage og carport med redskabsrum, samt udgang til overdækket terasse.
Pris: 1.395.000
Areal: 127m² - kælder 65m² - Garage 18 m² - Carport 24 m²
Ejerudgifter pr. måned: kr. 1.770,14
Energimærke E
Sagsnr.: 1082209

Bryrup

Her får du en skøn 2-plansvilla med plads til den store familie. Boligen ligger attraktivt placeret på en rolig villavej, med en smuk udsigt over Bryrup skov, by og søbad. Der er let adgang til dagligdagens nødvendigheder, og gode vejforbindelser til Horsens, Herning og Aarhus.
Boligen er løbende renoveret, og er sidst blevet renoveret i 2022 med blandt andet nye gulve. Planløsningen er funktionel og sikrer optimal udnyttelse af pladsen. Eksempelvis er køkken og stue i åben forbindelse, hvilket skaber et naturligt flow og smukt lys som bidrager til den lyse og indbydende atmosfære. Fra stuen er der også adgang til én af husets store udsigts terrasser.
Boligen indeholder 3 værelser i stueplanen og 2 gode multirum i underetagen. Ligeledes er det badeværelse på begge etager. Underetagen har en god lofthøjde og kan indrettes til børneafdeling, evt. hjemme klinik/liberalt erhverv.
Til boligen er en dejlig have med plads til leg og boldspil for hele familien og to gode terrasser, hvor man kan nyde den smukke udsigt. Den ene terrasse er overdækket. Derudover en stor garage, og dobbelt carport.
Pris: 2.495.000
Areal: 171 m² - Kælder 48 m² - Garage 30 m² - Carport 36 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 2.566,28
Energimærke D
Sagsnr: 1112108