Sejs-Svejbæk

Velkommen til Sejs-Svejbæk, hvor du finder en skøn ejendom væk fra støj og tumult. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra større veje og grænser op til den skovklædte og blomstrende natur.
Sejs-Svejbæk er kendt for sin lette adgang til vandet, dets mange børnefamilier og det omfattende stisystem, som enhver udendørs entusiast kan nyde i form af mountainbike-ruter, vandrestier og bakkerne omkring Sindbjerg og Stoubjerg.
Boligen strækker sig over 121 m2 på to niveauer og omfatter 4 værelser, et badeværelse, et toilet og et godt køkken-alrum. Stuen byder på naturligt lys fra de store vinduespartier. Fra stuen er der direkte adgang til boligens terrasse samt en overdækket terrasse.
Haven tilbyder masser af plads til leg og boldspil for hele familien. Hvis dette ikke er nok, kan du også nyde foreningens fællesarealer, der inkluderer et stort legehus, en bålplads og masser af natur til at udforske og lege i. Den overdækkede terrasse er perfekt til de lange sommeraftener, hvor du kan nyde aftensolen og den rolige atmosfære.
VI FREMHÆVER:
* Moderne bolig, ideel til en børnefamilie.
* Rækkehus med skøn have og adgang til fællesarealer.
* Inkluderer carport og udhus
En bolig som denne skal absolut opleves. Det er en sjældent udbudt bolig i Sejs-Svejbæk.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på telefon 8681 6444 eller send os en mail på mail@clausgroenne.dk.
Pris: kr. 3.195.000
Boligareal: 121 m²
Grundareal: 238 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 3.327,23
Energimærke: C
Sagsnr.: 1072311

Østerlide, Bryrup

Velkommen til Østerlide i Bryrup – et hjem med en bred vifte af muligheder og charmerende træk. Dette hus har en unik karakter, der giver dig chancen for at sætte dit eget præg og skabe det hjem, du drømmer om.
I hjertet af huset finder du køkkenet og stuen, som har en god basis, der kan udvikles til at blive et hyggeligt køkkenalrum og samlingspunkt for familien.
Haven tilbyder masser af plads til at udfolde sig, hvad enten du drømmer om en frodig have med blomsterbede eller et fristed for afslapning og rekreation. Her er potentiale til at skabe udendørs rum til leg, afslapning eller grønne projekter.
Huset byder også på flere værelser, der kan tilpasses efter behov. Disse værelser giver fleksibilitet til at indrette soveværelser, børneværelser, hjemmekontorer eller gæsteværelser efter din smag og livsstil.
En udestue er en del af huset, men den trænger til en kærlig hånd for at realisere sit fulde potentiale som et ekstra rum til afslapning. Med lidt opmærksomhed og kreativitet kan dette rum blive et behageligt sted at nyde året rundt.
VI FREMHÆVER:
* 20 min. kørsel til Silkeborg centrum
* Tag fra år 2016 og vinduer fra år 2021
* Tilhørende garage og udhus med god plads til opbevaring og projekter
* Tæt på skole, sportshal, dagsinstitutioner, Brugsen.
* Tæt på Søbad, tennis- og padelbaner samt grønne arealer og skov
* Medejer af grunden/fællesarealet Østerlide 8, ingen ydeligere ejerudgifter
Samlet set er Østerlide 1 en bolig med et væld af muligheder. En bolig som denne giver dig en chancen for at forme dit drømmehjem, der passer til din livsstil og ønsker.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444
Pris: kr. 1.195.000
Boligareal: 110 m²
Garage: 31 m²
Grundareal: 868 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 1.907,91
Energimærke: C
Sagsnr.: 1082302

Røddingvej

Velkommen til det skønne Hvinningdal. Denne bolig byder på 107 kvadratmeter, fordelt over tre niveauer, der harmonisk smelter sammen. Dette betyder, at selvom du befinder dig i køkkenet, kan du stadig nemt kommunikere med dem på første sal.
Boligen rummer flere gode værelser med en behagelig loftshøjde, hvilket skaber en luftig atmosfære. Træelementer i gulve, vinduer og køkken tilføjer en naturlig varme til rummene. Derudover et kontor/disp. rum på øverste etage.
Haven er en fornøjelse med en rummelig terrasse og plads til leg og aktiviteter for børnene. Carporten og udhuset giver praktisk opbevaringsplads til både bilen og haveudstyr, hvilket gør hverdagen nemmere og mere bekvemlig.
Denne fuldmurede bolig præsenterer sig med et gennemtænkt design og en unik karakter fra år 1998. Her kan du frit sætte dit eget præg.
VI FREMHÆVER:
* Fællesområder med legeplads og børnefamilier
* Blot 3,5 km til Silkeborg Centrum og 4-5 km til motorvejen mod Aarhus/Herning
* Solrig have med terrasse, hertil carport og udhus
* Bolig fra år 1998, mulighed for at sætte eget præg
* Arkitekttegnet af Uwe Reihs
Hvinningdal er det ideelle børneområde med masser af plads til leg og trivsel for børnefamilier. Dette charmerende samfund ligger blot få kilometer fra Silkeborg centrum og giver nem adgang til motorvejen, hvilket gør det til en bekvem beliggenhed for både arbejde og fritid.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk
Pris: kr. 2.495.000
Boligareal: 107 m²
Carport: 23 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 2.413,85
Sagsnr.: 1102201

Edv. Egebergs Vej, Sejs-Svejbæk

Denne liebhaverejendom er til jer, som ønsker et hjem, hvor naturskønne omgivelser, smuk udsigt til søen og store lysindfald skaber ro og overskud. I 2016 gennemgik boligen en gennemgribende ombygning, hvor den blev totalt moderniseret og tilbygget i eksklusive kvalitetsmaterialer, med funktionelle løsninger.
I stueetagen finder man boligens store stue, som i åben forbindelse med køkkenalrum og spiseområde, skaber boligens hjerterum og indbyder til madlavning og samvær. Der er flere udgange til terrassen, som forener inde- og udemiljø, og i vintermånederne kan der i stuen tændes op i Spartherm-pejsen, som skaber en hyggeligt stemning. Svane Køkkenet har god opbevaringsplads, stenbordplade, kvalitetshvidevarer, en Quooker og en stor køkkenø. Stueetagen byder også på et soveværelse/forældreafdeling med eget badeværelse. Derudover findes der entre, et gæstetoilet og et bryggers med vaskefaciliteter.
Førstesalen rummer 4 værelser og en hyggelig stue med brændeovn, loft til kip og et stort sydvendt vinduesparti med fangende udsigt til sø og skov. Fra stuen er der adgang til en hems. Der findes på førstesalen også et rummeligt Svane-badeværelse med badekar, bruseniche og dobbelt håndvask, hvorover der er et lille loftrum.
Træder man udenfor finder man en velanlagt have, to store granitbelagte terrasser og en dobbelt carport med isoleret udhus. Man har udefra også adgang til en tør og isoleret kælder, som indeholder fire disponible rum, et egnet som vinkælder. Som opvarmning er der to Asko Vølund luft-til-vand varmepumper, samt 36 solceller til supplement til strøm.
Beliggenheden i Svejbæk er på en rolig og ugeneret privat fællesvej, med udsigt til både Himmelbjerget og søen med Hjejlen sejlende forbi.
Der er etableret gode stisystemer som inviterer til både gåture og løb. Der er mulighed for at tilkøbe medlemskab i områdets bådelaug for adgang til badebro og plads til kano/kajak, ligesom der derigennem er mulighed for at ansøge om bådplads.
Boligen SKAL opleves - kontakt os allerede i dag på 8681 6444 for en fremvisning.
Pris: kr. 12.495.000
Boligareal: 323 m²
Carport: 58 m²
Grundareal: 1109 m²
Ejerudgift pr. måned: kr. 5.169,93
Energimærke: A2010
Sagsnr.: 1012307