Visbyvej 2

”Min søster og jeg har været rigtig godt tilfredse med jer og specielt Christian, som vi har haft mest at gøre med, er meget imødekommende.”

Høgdalvej 9

"Kæmpe stor anbefaling til Grønnes mæglere. Vi har haft vores hus til salg hos Grønne, og de har været så aktive med fremvisninger, reklame, samt kommunikation. Vi har hele tiden haft god kontakt og følt os mødt. Det at Grønne er en mindre virksomhed, har gjort, at alle medarbejdere har haft kendskab til lige præcis vores hus, dvs. alle mæglere har kunne fremvise det, og give en god tilbagemelding til os. Vi har hele tiden følt os set, og det har været en rigtig god proces. Vi føler at der er blevet gjort et stort stykke arbejde i at sælge vores hus. Vi vil til hver en tid anbefale Grønne - Silkeborgs mæglere. ��"

Bøge Allé 18

"Christian fra Grønne i Silkeborg mødte meget velforberedt i forbindelse med salg af mit lille byhus. Havde undersøgt muligheder med henblik på udvidelse/skole/stisystem mv., så huset kunne få en større målgruppe. Huset blev solgt ved første fremvisning. Hele teamet ved Grønne er utrolig professionelle - altid en medarbejder ved telefonen - ingen digitale stemmer. Kan varmt anbefale Grønne til andre."

Holmgårdevej 9

"Vi har haft et fantastisk samarbejde med Grønne Silkeborgs mæglere. De har været meget imødekommende, ærlige og realistiske igennem hele forløbet,- den absolut bedste service vi har oplevet ved en ejendomshandel.”

Åhavevej 95

Køber anbefaler:
" Yderst kompetent og imødekommende ejendomsmæglerfirma. 100 % troværdighed oplevede vi - tusind tak"

Danmarksgade 14

Sælger anbefaler:
" Super tilfreds med Grønne Silkeborg mæglere - vil benytte igen!"

Gjessøvej 3, Sydbyen, 8600 Silkeborg

" Huset var på nettet i 9 dage midt i sommerferieperioden. Rikke ydede en fremragende og effektiv salgsindsats med fremvisninger og med at holde mig orienteret. Min bror og jeg har følt os meget velkomne og i sikre hænder hos alle medarbejderne hos Grønne"

A. Andersens Vej 22A

" Fantastisk oplevelse at have Grønne som mæglere. Vi har igennem hele forløbet oplevet engagerede mæglere, som vi fik en rigtig god relation til. Vi oplevede at Grønne altid var på forkant med udviklingen og arbejdede effektivt og målrettet på at gøre processen så let som muligt for os. Vi brugte også Grønne som køberrådgivere og er nærmest taknemmelige for den viden og handlemuligheder vi fik pga. dem."

Valhallavej 12

”Grønne får huset solgt!
3 x C, Christian, Christoffer og Claus har langet 2 huse over disken for mig i løbet af de sidste to år. Korte liggetider begge gange, sådan!
Tak for samarbejdet ”

Bakkeborgskoven 12

"Professionelt og imødekommende team"

Sølystvej 83

"Særdeles professionel, venlig og imødekommende sagsbehandling"

Lynggårdsvej 28F

"Professionel og hurtig ydelse"

Karlskronavej 34

"Vi takker også, for et godt samarbejde og det har været meget tilfredsstillende,hele forløbet igennem. Hilsen til alle"

Højmarkstoften 60

"Kære Christoffer. Mine forældre har fået en usædvanlig god rådgivning igennem hele forløbet med salget af Højmarkstoften 60, Silkeborg. De har følt sig trygge lige fra begyndelsen og gennem hele forløbet. Der skal lyde en stor tak herfra. De bedste hilsner"

Daltoften 16

"I var alle sammen rigtig søde og hjælpsomme ved enhver henvendelse. Så vi følte os i trygge hænder, ved at overlade det hele til jer. Tusind tak. Hilsen Karen og Steen Pedersen"

Varbergvej 40

"1. møde med Christian var i starten af juni. Derefter gik det stærkt, hen over sommeren var der mange fremvisninger af vores hus. Rikke og Christoffer stod for den del. Inden Christian var tilbage fra sommerferie, havde de fået solgt vores hus.
Virkelig kompetente og professionelle mæglere, som vi klart kan anbefale, stor ros herfra.
Tusinde tak herfra"
Yvonne & Søren, Varbergvej 40.

Kaj Munks Vej 32

"Vi har været utroligt glade for at bruge Grønne Silkeborgs Mægler og kan kun give de varmeste anbefalinger. Vi er blevet mødt med professionalisme, imødekommenhed og stor fleksibilitet fra første møde og til handlen var afsluttet. Hele vejen igennem var der god dialog og vores ønsker blev hørt. Vi vil især gerne sige tak til Christian for en suveræn behandling af sagen."

Lynggårdsvænget 1

Køber siger: ”Christoffer og Grønne gjorde det super godt og prof. Stor ros herfra”

Anemonevej

"Jeg havde inden mødet med Christian haft et møde med X (anden lokal mægler). Mit udgangspunkt var, at jeg skulle have en sælger - fordi huset uden succes havde været til salg i mere en to år ved Y (anden lokal mægler):
Han var ærlig, troværdig og lovede ikke guld og grønne skove. Jeg er meget, meget tilfreds med Christians håndtering af sagen, og jeg er evigt taknemmelig for, at I har solgt mit hus"

Kærsgårdsvej 4

Køber siger: "God behandling og vidende. Fortjener respekt og påskønnelse. Og tilhører dem altid succes og fremskridt. Jeg er især taknemmelig for medarbejder Christian og hans kolleger.

Bavnehøjvej 55

"1000 tak for hjælpen til jer alle, jeg vil varmt anbefale Grønne til alle der skal købe eller sælge. 1000 tak for god behandling"

Allinggårdsvej 6

Sælger siger:
"Professionelt, ambitiøst og velgennemført"

Funder Kirkevej 10D


" Der er blevet arbejdet for salget og Christian har gjort et stort arbejde. Tak for det"

Buskelundtoften 19

”Tak for et godt og professionelt samarbejde med jer hele vejen igennem processen - huset solgt hurtigt grundet korrekt og realistisk prissætning fra start og ikke mindst god kontakt og sparring så de rigtige beslutninger blev taget undervejs :) Godt arbejde hele vejen rundt."

Puksøvej 1

”Christian er en dygtig ung mægler, nede på jorden og god til at snakke med andre mennesker. Ham vil jeg værdsætte hvis jeg var hans arbejdsgiver”

Holmmøllevej 20

”Vi har lige fra start fået en meget grundig og kompetent rådgivning af hele Claus Grønnes team. Der er ingen spørgsmål der ikke er blevet besvaret. Det har været en utrolig tryg og behaglig oplevelse at sælge vores hus”

Bakkevænget 6 - solgt på 11 dage

” Helt igennem godt tilfreds med hele forløbet. Ja, meget tilfreds.”

Georg Krügers Vej 69

"Kære Christian,
Tusind tak for din hurtige respons, din skarphed, og ikke mindst dit topklasse service-niveau i forbindelse med vores hussalg. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb. Eller mægler! Igen tusind tak!"

Højmarksvænget 46

"I løbet af 5 dage solgte Christian vores hus. En anden anerkendt ejendomshandler havde forsøgt i 7 måneder. Vi oplevede Christian og de andre medarbejdere i firmaet som kompetente og venlige. Vi var i en god dialog og har kun godt at sige om hele forløbet. Vil gerne anbefale firmaet"

Udgårdstoften 22

"Helt igennem en god og seriøs behandling, søde medarbejdere, Stor tilfredshed med salget"

Dalvejen 9

"Det har været et fantastisk forløb. Grønne sagde vores hus var solgt på Max tre måneder, men der gik kun 2/5måned så vi kan kun være tilfredse"

Buskelundhøjen 188 og Jernbanestræde 14

"Nu har vi netop solgt hus og købt hus igennem Silkeborgs Mæglere og vi har kun ros til overs. Fantastisk team med stor viden om de boliger der sælgers og stor tålmodighed med nogle til tider utålmodige sælgere/købere :-)"

Frank Jægers Vej 82

"Er super tilfreds, alt blev håndteret helt perfekt "

Boskopvej 4

"Vi har bare fået den bedste og mest seriøse behandling i forbindelse med salget af vores hus - vi ved det har været en svær opgave"

Ågade 10

"God mægler med god kommunikation"

Ørnsøvej 24

"Super prof håndtering i forbindelse med køb af vores kommende hjem - Tak til Christian for en virkelig god oplevelse - stor  anbefaling herfra"

Frank Jægers Vej 19

"Professionel og værdig måde at håndtere boligsalg på! Imødekommende og stille og rolige, det betyder meget! Ikke smart i en fart typer"

Lokesvej 4

"Yderst profesionelle og mega god service! Tak for hjælpen med én hurtig hushandel!"

Balle Kirkevej 96

"Kan ikke andet end at anbefale hele flokken ved Claus Grønne!
Altid behagelige, søde og imødekommende. Når de nervøse sælgere stillede deres utallige spørgsmål over mail, kom der altid et venligt svar tilbage kort tid efter.
Ydermere fik de solgt huset i en drømmehandel.
5 stjerner, pil op af og alt det andet"

Søgade 27 st. tv.

"Mange tak for hjælpen, jeg har virkelig følt mig godt vejledt igennem hele processen. Fantastisk service - er nogle fremragende mennesker der arbejder her"

Brassøvej 22

"Fem stjerner og pil op....!!!
Hele team Grønne fortjener stor ros...!!!!  Alle mand på kontoret har været meget professionelle og yderst kompetente hele vejen gennem mit salg...
Jeg har følt mig tryg og godt vejledt, uanset hvem der tog imod på kontoret eller ved telefonen... "

Åhavevej 65

"Jeg føler mig i den grad godt og professionelt behandlet, vi mødtes om salget af mit hus på Åhavevej, og alt materiale var klart efter en uge! Jeg fik solgt huset på 3 uger, ALLE, der arbejder hos Grønne, vidste alt om mit hus, jeg er sikker på det var derfor at salget gik så hurtigt!! Tak for hjælpen Grønne, flot arbejde"