Lilleøvænget 6, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I SILKEBORGS MEST ATTRAKTIVE OMRÅDE!

Dette skønne Panbo bjælkehus er beliggende i ét af Silkeborgs mest attraktive områder og byder på en enestående beliggenhed med gåafstand til Borresø, smuk natur og et skønt nabolag. Sejs-Svejbæk er kendetegnet ved sin imponerende natur. Her kan du tage en afslappende gåtur langs Sindbjerg og Stoubjerg, eller måske tage på en mountainbiketur i Nordskoven.

Derudover har du mulighed for at nyde en forfriskende svømmetur ved De Små Fisk eller deltage i de mange sportsaktiviteter, som Sejs kan tilbyde, herunder den lokale tennisklub, badminton, fodbold, håndbold eller kajak. Boligen er yderst velplaceret i Sejs-Svejbæk, med nem adgang til de mange gode stisystemer til og fra skole. Desuden er der kort afstand til togstationen og motorvejen til Aarhus/Herning.

Boligen rummer 144 kvadratmeter fordelt på en børneafdeling med 3 værelser og badeværelse, voksen afdeling med kontor, soveværelse og walk-in-closet, samt badeværelse. Samlings punktet i huset er det store åbne køkken samt det fantastiske alrum og stue. Huset blev total renoveret og udbygget i 2016 med samme bjælker som det eksisterende hus, og det præsenterer sig i dag med et moderne og lyst udseende. Alt inventar i køkkenet, badeværelset og bryggerset er udført af den lokale snedker, Byg og Design Aps.

Fra det lyse og indbydende alrum og stue er der direkte adgang til boligens sydvendte træterrasse, hvor der er rigelig plads til at nyde aftensolen. Haven er rummelig og byder på en bålplads samt en ekstra hyggekrog med afskærmning og grill. I forhaven finder du også en smuk træterrasse og urtebede. Derudover en carport, der sørger for, at du kan komme tørt til døren med dine indkøbsvarer. Hertil et praktisk udhus med støbt gulv.

Skynd dig, book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.