Herman Bangs Vej 24, Balle, 8600 Silkeborg

ARKITEKTONISK FAMILIEVILLA I BALLE; PÅ STILLE VEJ MED SKØN HAVE

Velkommen til Herman Bangs Vej 24 i det stille og rolige Balle. Denne bolig ligger på en lukket vej, kun få meter fra et praktisk stisystem, der fører direkte til skole og alle hverdagens fornødenheder. Boligen er karakteriseret ved sin arkitektoniske udstråling og har meget at byde på.

Denne rummelige bolig har en god størrelse på 141 m2 og er omgivet af en skøn grund på hele 1185 m2. Dette giver dig rigeligt med plads både indenfor og udenfor. Når du træder ind i boligen, bliver du mødt af et bryggers, der fungerer som en central indgang og giver adgang til boligens køkkenalrum samt den lyse og indbydende spisestue. Herfra kan du slappe af i den rummelige stue, hvor du kan nyde de kolde aftener foran en kombineret pille- og brændeovn. Yderligere er der en lukket- og overdækket terrasse, der udvider sommeraftenerne og giver en rolig udsigt over omgivelserne.

Med tre velindrettede værelser og et badeværelse er denne bolig perfekt egnet til en børnefamilie, der søger komfort og funktionalitet.

Udenfor er der rig mulighed for aktiviteter. Børnene kan boltre sig på den store havegrund, hvor der er masser af plads til boldspil og leg. For de voksne er der et rummeligt drivhus, samt en sydvendt terrasse, hvor du kan samle familien til udendørs måltider og sociale sammenkomster.

VI FREMHÆVER:
* Arkitekttegnet og velindrettet villa
* Træ/alu vinduer fra år 2010, sort tegltag fra år 1999
* 3 gode værelser samt 1 walkinn og ét badeværelse
* Attraktivt beliggende på lukket vej, og i moderniseret stand

Denne bolig har utallige muligheder og bør opleves personligt for at sætte pris på dens fulde potentiale.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.