Skægkærvej 30, 8600 Silkeborg

STEMNINGSFULD AMERIKANSK BJÆLKEHUS MED UDSIGT

På Skægkærvej 30 i Sejling er der en unik mulighed for at overtage dette imponerende amerikanske bjælkehus, som strækker sig over 248 kvadratmeter. Villaen er højtbeliggende og giver en betagende udsigt over de omkringliggende marker og charmerende Skægkær by.

Ejendommen blev oprindeligt opført i 2005 og indbyder en utrolig charme og karakter. Boligen byder på imponerende 4-5 værelser, 2 badeværelser, et veludstyret køkken samt en spisestue og en storslået stue.

Fra stuen kan I træde ud på den rummelige træterrasse, der inviterer til udendørs øjeblikke for hele familien. Her er der højt til loftet, og de store vinduespartier giver en naturlig belysning.

Udenfor kan I nyde de skiftende årstider på den charmerende terrasse eller udforske have, der er omgivet af naturskønne omgivelser og adgang til gode gåruter. Dette hjem er ikke kun en bolig, det er en livsstil at bo i et bjælkehus som dette.

VI FREMHÆVER:
* Villa med rigelig værelser til den sammenbragte/store familie
* Løbende istandsat bolig, indflytningsklart
* Solrig terrasse med en smuk udsigt og solnedgang
* Dobbelt carport samt udhus

Villaen bør opleves. Er I interesserede i at udforske dette hjem? Vi opfordrer jer til at kontakte os for en personlig rundvisning, så I kan få et nærmere kig på, hvad dette hjem har at tilbyde.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.