Håndværkervej 53, Balle, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE ANDELSBOLIG MED CENTRAL BELLIGENHED I BALLE!

Velkommen til Håndværkervej 53 - en charmerende andelsbolig i hjertet af Balle. Denne bolig byder på 2 værelser, toilet, badeværelse, stue og køkkenalrum samt ekstra plads til en potentiel hyggelig hems. Den åbne stue og køkkenalrum skaber en indbydende atmosfære, perfekt til både afslapning og underholdning.

Boligen har masser af potentiale og muligheder. Den vil skinne endnu mere med en frisk omgang maling - alt sammen med en smule knofedt.

En af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne bolig er den skønne oase af en have. Her kan du nyde solrige dage og rolige aftener på terrassen, mens at du nyder roen og udsigten til det omkringliggende natur. Terrassen giver mulighed for leg, afslapning og grillaftener med venner og familie.

VI FREMHÆVER:
* Sund ejerforening
* Attraktiv beliggenhed i Balle
* Tilhørende garage og udhus
* Cykelafstand til Balle Torv v. Rema1000, Balleskolen og børnehaven

Beliggenheden på Håndværkervej 53 er ideel for dem, der ønsker en livsstil med nem adgang til både byens faciliteter og naturskønne omgivelser. Du vil finde dig selv i gåafstand til lokale butikker, restauranter og offentlig transport, der gør hverdagen praktisk og let.

Grib chancen for at bo i denne charmerende andelsbolig, der kombinerer komfort, funktionalitet og æstetik på en unik måde.

Kontakt os på tlf. 8681 6444 for en fremvisning, og oplev selv alt, hvad denne bolig har at tilbyde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.