Julsøvej 51, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

STOR FAMILIEVILLA MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I SEJS-SVEJBÆK!

I attraktive Sejs-Svejbæk udbydes denne store villa, med kun få minutters gang til endeløs natur, stisystemer og smukke Sindbjerg og Stoubjerg bakker. Sejs er især attraktiv med dens gode lokalsamfund, outdoor muligheder for hele familien, og så er man tæt på vand og natur. Derudover er der ikke lang til Sejs skole, daginstitutioner og hverdagens nødvendigheder/indkøbsmuligheder. Med en villa som denne, er man sikret nogle gode rammer og trygge omgivelser.

Boligen byder indenfor til store værelser, badeværelse, toilet, walk-inn, og en skøn rummelig pejsestue. Køkkenet ligger for sig, men her vil der eventuelt være mulighed for at åbne ind til pejsestuen, og skabe et fantastisk køkken-alrum. Ønsker man flere værelser kan man med fordel genetablere en væg mellem det store værelse, eller benytte underetagen til nogle gode disponible rum. Underetagen har et godt hobbyrum i boligstandard. Med en villa som denne, kan man frit sætte sit eget præg, og gøre huset til sit eget - ønsker man at renovere og skabe sin drømmebolig i Sejs-Svejbæk, så er dette netop en bolig for dig!

Til huset medfølger en garage med værksted. Derudover en stor indkørsel, med plads til parkerende gæster. Haven er rummelig, og med god plads til hygge og leg. Hertil en dejlig træterrasse og et drivhus.

VI FREMHÆVER
* Stor familievilla i attraktive Sejs-Svejbæk - 190 m2 bolig + underetage på 66 m2.
* Sæt dit eget præg, og skab din drømmebolig
* Skøn pejsestue med udgang til træterrasse
* Gode store værelser, 2 toiletter og rummelig kælder
* God rummelig indkørsel og hertil garage med værksted
* Beliggende på tilbagetrukket privat/fælles vej

En bolig som denne skal opleves!

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.