Åhavevej 95, 2. Etage, Lejlighed 4., Sydbyen, 8600 Silkeborg

DIREKTE TIL GUDENÅEN: EKSKLUSIV LEJLIGHED I GUDENÅHUS

Velkommen til denne fantastiske ejerlejlighed på Åhavevej 95, 2, 4 i Silkeborg. Denne bolig har alt, hvad hjertet begærer og mere til. Når du træder ind i boligen, mødes du af en rummelig entre, der byder dig velkommen og giver et førstehåndsindtryk af den komfortable atmosfære i lejligheden. Badeværelset er stort og veludstyret med moderne bekvemmeligheder, hvor du kan slappe af og nyde roen.

Men højdepunktet i denne lejlighed er uden tvivl den fantastiske stue. Med flere vinduer og altan får du en enestående udsigt fra flere vinkler ned til Gudenåen i Silkeborg. Du kan se Hjejlen sejle forbi, mens du nyder en kop kaffe eller en aften i godt selskab. Udsigten vil uden tvivl tage pusten fra dig, og du vil føle dig forbundet med naturen på en unik måde.

For de eventyrlystne og bådentusiaster er der en ekstra bonus. Ejendommen tilbyder køb af en egen bådplads lige ude foran, så du kan opfylde drømmen om at have din egen båd, og med blot få meters gang, kan du føle vandets beroligende nærhed. Det bedste er, at du stadig er centralt placeret i Silkeborg, hvilket giver dig nem adgang til byens livlige atmosfære, butikker, restauranter og andre faciliteter.

Denne ejerlejlighed på Åhavevej 95, 2, 4 er simpelthen en unik mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener - en moderne bolig med alle bekvemmeligheder og en betagende udsigt over Gudenåen og muligheden for at leve livet på vandet.

VI FREMHÆVER:
* 2 fælles gæsteværelser med eget bad
* Hyggelig fælles havepavillon ved Gudenåen
* Mulighed for tilkøb af bådeplads
* Én af de bedst beliggende lejligheder i byen

Tøv ikke med at gøre denne bolig til dit nye hjem, hvor du kan skabe uforglemmelige øjeblikke med familie og venner. Kontakt os nu på 8681 6444 for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.