A.Andersens Vej 22B, 8600 Silkeborg

STEMNINGSFULDT BJÆLKEHUS FRA PANBO, MED SKOVEN SOM BAGHAVE

Nu har du mulighed for at erhverve denne sjældne udbudte villa i Gødvad. Her er du sikret en attraktiv bolig på en rolig villavej, med et veludviklet stisystem som sørger for let adgang til alle hverdagens fornødenheder uden at krydse trafikeret veje. Både skole og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand, samt børnehave og skov på samme vej.

Grunden byder på hele 1.755 m2 som grænser mod Silkeborgs smukke natur og skovområde. Boligens 173 m2 er optimalt udnyttet og helt uden spildplads. Et af højdepunkterne i villaen er den elegante og funktionelle fordeling af rummene.

Forældreafdelingen ligger for sig, med eget badeværelse. Udover forældreafdelingen finder du to værelser med egen entre og badeværelse tilhørende. Køkken-alrummet fungerer som det helt naturlige samlingspunkt for familien. Med masser af plads til madlavning, spisning og socialt samvær, er dette villaens hjerte.

Fra alrummet trækker du dig naturligt ned i den sænket og lyse stue. Her kan du opleve den fantastiske lofthøjde, og nyde udsigten til den skønne natur, lige udenfor stuedøren.

Udenfor villaen venter en dejlig have, hvor husets skel grænser mod skoven. Her er en skøn terrasse, og en hyggelig pavallion, hvor I kan sidde og hygge jer når duggen falder. Et perfekt sted for aftenhygge.

VI FREMHÆVER:
* Bolig fra år 1998 med 173 m2 og 4 gode værelser
* Stisystemer direkte til skole, indkøb mm. Send familien trygt afsted HVER morgen.
* Smukt udeareal med skoven som nabo, hertil garage og udhus

En villa som denne, er virkelig et hjem, som giver jer alt det som familien, paret eller seniorene har behov for.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.