Teglgårdsparken 77, Truust, 8882 Fårvang

SOMMERHUS BELIGGENDE I YDERST ATTRAKTIVT OMRÅDE MED 4 VÆRELSER

Et spændende sommerhus med 4 værelser og 8 sengepladser på en dejlig grund med masser af plads omgivet af træer, i det populære og fredelige område "Teglgårdsparken".
Sommerhuset er opført i 2019 og fremstår fuldstændig indflytningsklart til familien eller jer der tænker det som forretning, og vil leje det ud. Her der nemlig rigtig gode muligheder for udlejning, og mange tilbagevendende gæster.
Sommerhuset byder på skøn entré med vaskesøjle, store indbyggede skabe, 4 store værelser, badeværelse, stor stue med skønne lysindfald fra de store vinduespartier, og HTH køkkenet i forlængelse heraf.
Her får du også en færdiganlagt have med parkeringsmuligheder, og en fantastisk flisebelagt terrasse hvor man kan sidde i læ, og nyde sommeren og ikke mindst naturen der er lige ved siden af. Privat udhus integreret i huset til ejer.

Vi fremhæver:
* Gulvvarme i hele huset
* Rigtig gode udlejningsmuligheder
* Vedligeholdelsesvenlige træ/alu vinduer
* Varmepumpe med styresystem via smartphone
* Teglgårdsparken mange muligheder

Området her i Teglgårdsparken er yderst attraktiv, og tiltrækker mange mennesker hvert år. Her er ALT til børnefamilien som pensionistparret. Her kan nævnes swimmingpool, legeplads, indkøb og adgang til Gudenåen.
Så er du til fred og ro, og stadig have et væld af muligheder - er dette stedet for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.