Kaj Munks Vej 32, Balle, 8600 Silkeborg

ARKITEKTTEGNET UDSIGTSVILLA BELIGGENDE I BALLE MED GODE VÆRELSER

På en stille vej, i et yderst attraktivt område for børnefamilier, får du her en lækker bolig med en af de absolut smukkeste udsigter man overhovedet kan få udover Silkeborgs smukke natur og Silkeborg midtby.
Villaen er i 2 plan, og er indrettet således at alle m² i boligen kommer i spil. Stueplanen indholder præsentabel entré tiltænkt til gæsterne med tilhørende adgang til et toilet. Herudover bryggers (Unoform) med god plads, som leder videre til husets køkken (Unoform). Køkkenet er i åben forbindelse med alrummet og her er der masser af lys fra de store vinduer, som giver en fantastisk udsigt udover Silkeborg midtby, mens middagen kan nydes. Opholdsstuen har gulv-til-loft vinduer så man får fuld udbytte af den smukke udsigt, og indeholder en hyggelig krog for enden med brændeovn og ovenlysvinduer.
Underetagen har 3 gode værelser samt et stort multirum, fordelergang til badeværelset fra 2014 og en sauna, som i dag benyttes til vinkælder.

Vi fremhæver:
* Udsigtsstue/alrum med udgang til stor terrasse
* 4 gode værelser
* Underetage i terræn-niveau
* Skøn ugeneret have
* Nem adgang til skole, indkøb m.m.
* Attraktiv beliggende med mange børnefamilier

Boligen har en skøn og ugeneret have samt en utrolig lækker terrasse med udgang direkte fra stuen. Her kan man nyde sommeraftenerne og kigge udover Silkeborg.
Børnene får nem adgang til skole, hvor også indkøb, vuggestue/børnehave er at finde. Dette er boligen der ABSOLUT skal opleves!

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.