Mommarkvej 12, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

VELINDRETTET BOLIG MED SKØN NATURKLÆDT GRUND - MIDT I HVINNINGDAL

På en lukket vej, velbeliggende med store naturgrunde midt i Hvinningdal, udbydes der netop denne skønne villa på Mommarkvej. Her får man fornemmelsen af at bo midt i naturen på den store 5.654m² grund, samtidig med du er beliggende midt i attraktivt område med mange børnefamilier.
Udover den skovklædte grund med masser af beplantning, findes også en flot kvalitetsvilla fra 1998 med 159 velindrettede m² i ét plan. Villaen er fuldmuret og har gulvvarme i hele huset.
Præsentabel indkørsel med masser af plads samt selvstændig dobbeltgarage på 45m² med tilhørende skur/værksted.
Boligen byder på et stort bryggers, lyst køkken der er i åben forbindelse med det store alrum som har udgang direkte til overdækket terrasse. Herudover nedsænket stue ligeledes med udgang og skønne lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduer. Udover hjerterummene omkring alrummet er der badeværelse samt 3 gode værelser hvoraf det ene eventuelt kunne benyttes som kontor.
I den anden ende af huset har du entré som fordeler sig videre til voksenafdelingen hvor du har stort soveværelse med direkte udgang til endnu en overdækket terrasse, husets 2' badeværese samt walk-in.

Vi fremhæver:
* En yderst gennemtænkt indretning
* Præsentabel og stor indkørsel med gode parkeringsmuligheder
* 4 værelser samt 2 badeværelser
* Skøn skovklædt grund
* Fliser/terrasser rundt om hele huset
* Nemt til skole, dagsinstitution samt indkøb via sti.

Her får man alt det de fleste børnefamilier går og drømmer om. Foruden boligen der passer ind med den gode indretning, får man også en stor grund at boltre sig på, hvor børnene kan lege frit rundt og bygge huler, hoppe på trampolin og sparke fodbold.
Herudover kun 1km til anerkendt skole via stisystem og 650m til dagsinstitution.
Boligen skal opleves - book din fremvisning allerede idag hos Grønne - Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.