Vesterlundvej 158, 8600 Silkeborg

HØJTLIGGENDE SOMMERHUS MED FANTASTISK UDSIGT OVER SKOV

Nu har du muligheden for at erhverve dig et fantastisk sommerhus på Vesterlundvej i attraktive Virklund. Her får du en unik udsigt på hver etage, og et sommerhus beliggende på en stor grund, med en masse boligkvadratmeter.

Overetagen byder på gode kvm, og 2 smukke rum med adgang ud til 2 skønne altaner. Her vil man med fordel kunne nyde morgenkaffen. Stueetagen rummer en god entre, hertil et værelse, badeværelse, køkken og en stor rummelig stue. Fra stuen er der adgang til en stor ipe træterrasse, med smuk udsigt.

Derudover en rummelig underetage med et større badeværelse og stort multirum. Herfra er der direkte adgang til endnu en stor træterrasse. Boligen fremstår særdeles velholdt. Her er anlagt en præsentabel forhave og baghave som åbner op til naturen, og direkte adgang til skov. Derudover et unikt nærmiljø og gode naturstier mod Silkeborg eller ned til Thorsø via foreningsstien.

Er dette ikke bolig kvm nok, kan man gøre glæde i husets anneks/gæsterum. Her er et værelse med skøn udsigt, samt eget badeværelse. Endvidere pulterrum samt dobbelt garage.

VI FREMHÆVER:
* 2 gode altaner, og 2 smukke træterrasser
* Stort gæsteanneks med badeværelse og gulvvarme
* Totalrenoveret fra ca. 2003/2004
* Én af de skønneste beliggenheder i området
* Gulvvarme overalt i begge bygninger
* Absolut en perle der skal opleves
* Indflytningsklar
* Hurtig overtagelse/ ellers fleksibel.

Kunne dette smukke sommerhus, med den fantastsike udsigt være noget for dig? Så kontakt os allerede i dag på mail@clausgroenne.dk eller telefon 8681 6444.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.