Rønne Allé 87, Søholt, 8600 Silkeborg

MODERNE KVALITETSVILLA FRA 2005 MED SKØN BELIGGENHED I SØHOLT

Bynær moderne bolig, i gåafstand fra midtbyen og tæt ved trækstien, hvor du også har nem adgang til motorvejen, skole, indkøb, bager samt sportsfaciliteter. Én af de skønne ting ved boligen her, udover den flotte udsigt ud over skoven, er den bynære placering og samtidig den ro, som hersker på alléen.
Boligen er opført i 2005, hvor der er blevet tænkt over, hvordan de 170m2 skulle udnyttes, hvilket giver en rigtig anvendelig planløsning. Der er også tænkt over husets placering på grunden, således at den hyggelige terrasse/have er perfekt syd/vest vendt.
Skøn stor dobbeltcarport, hvor der også er plads til cyklerne.Huset byder på entré med bryggers, viktualierum, stort HTH køkken i åben forbindelse med alrummet, som munder ud i den hævede opholdsstue med store flotte vinduer, der byder lyset indenfor. Herudover har du fra alrummet et værelse, stort soveværelse med walk-trough til badeværelset som indeholder både brus og badekar. Slutteligt er der en børne-/teenage-/gæsteafdeling, som har et stort mulitrum, samt 2 værelser og husets 2' badeværelse.

Vi fremhæver:
* Fantastisk indretning til børnefamilien
* Skøn beliggenhed, med udsigt over skoven
* Stille vej, hvor børn kan lege på vejen
* Køkken-alrummet samt stuen
* Børneafdeling
* 40m² carport

I sommerhalvåret kan I nyde den skønne have, som er anlagt med minimum vedligeholdelse for øje, samtidig med man kan have privatliv. Boligen her rammer bredt, og vil være et oplagt køb for børnefamilien der ønsker en kvalitetsvilla i ét plan, eller familien som gerne vil tættere til byen.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.