Sortbærvej 59, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

Charmerende villa med unikke muligheder - inkluderet tinglyst bådplads

Denne charmerende villa fra 1972, beliggende i et roligt kvarter tæt på vandet, og nær smuk natur. 

Bebygget areal 155 m² heraf 18 m² lækker udestue.


Området er især attraktivt på grund af sin natur, de mange udendørs aktiviteter og det stærke lokale fællesskab i Sejs-Svejbæk. Her kan du nyde de fantastiske stisystemer og sende børnene trygt afsted uden at skulle krydse Julsøvej. Derudover mountainbikeruter langs Nordskoven eller tage en forfriskende vandretur ved Sindbjerg og Stoubjerg. Byen byder også på gode indkøbsmuligheder såsom Rema1000, samt en række hyggelige lokalforretninger såsom interiørbutikker og frisører.


Boligen rummer 137 kvadratmeter fordelt på fire værelser, bryggers, badeværelse og en rummelig stue med udgang til en lys udestue.


Huset emmer af potentiale; dets design venter blot på at blive opdateret med dit personlige touch. Der er mulighed for at lave et ekstra badeværelse.


Udenfor finder du en stor have. Herudover råder ejendommen over en garage med elektrisk port samt et isoleret og opvarmet værksted - perfekt for hobbyprojekter året rundt. Et særligt highlight er den tinglyste bådplads. Bådpladsen giver plads til en 3 m. bred båd.


Med sit tag fra 2012, primært træ/alu vinduer og solide gulstenskonstruktion har denne villa et solidt ydre. En sjælden chance for at eje en bådplads og villa nær vandet i Sejs-Svejbæk.


Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.