A.Andersens Vej 22A, 8600 Silkeborg

FAMILIEVILLA MED MANGE MULIGHEDER, TÆT PÅ STISYSTEMER OG SKOV

I den eftertragtede bydel Gødvad i Silkeborg, har du netop nu mulighed for at erhverve denne fantastiske familievilla. Det er et hus med en masse muligheder, som du har mulighed for at sætte dit eget præg på.
Gødvad er især populært med dens mange stisystemer. Her kan du trygt sende børnene i skole via stisystemerne, hvor de slipper for vej og trafik. Derudover ligger børnehaven lige overfor, så du kan skabe meget trygge rammer for hele familien.

Ejendommen præsenterer sig med et solidt gult murværk, og med en stor og rummelig indkørsel. I stueplan bliver man budt indenfor til en ekstraordinær hall, som åbner hele huset op. Herfra bliver du budt ind til en let og lys stue, med plads til den helt store familie. Køkkenet står med lyse elementer og her har du mulighed for at skabe din drøm af et køkkenalrum. Fra stuen er der direkte udgang til husets terrasse og idylliske have.

Første sal byder på 4 gode værelser og et rummeligt og ikke mindst moderne badeværelse fra ca. år 2010, med både karbad og bruser. Her er et behageligt lysindfald, som giver en rolig og hjemmelig fornemmelse fra hele etagen. Herudover kan man med fordel trække sig ud på husets altan på 1. sal.

Fra husets stue, er der også adgang til kælderen. Her får du en masse gode m2, som du kan anvende til lige det, som du drømmer om.

Ydeligere skal du glæde dig til at indtage haven og solens stråler. Her får du en oase med et roligt terrassemiljø, og en stor og opvokset have, designet af en havearkitekt.VI FREMHÆVER:
* Stor familievilla med trygge og rummelige omgivelser, inde som ude
* Dobbelt carport, med stor indkørsel. Plads til flere biler
* Stisystem direkte til Gødvad - skole, indkøb, fritidsinteresser mm.
* Stor grund med masser af plads for familiens mindste
* Mulighedsrig (vinkælder/mancave/hobbyrum/bar mv.)

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.