Strandvænget 10, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

STOR FAMILIEVILLA ATTRAKIVT BELIGGENDE MED SØKIG FRA 1.SAL.

Hermed udbydes en attraktivt beliggende ejendom på Strandvænget i Sejs-Svejbæk. Her er der masser af natur, og fra første sal udsigt til søen samt kig til Sindbjerg og Stoubjerg.
Boligen her byder på hele 209m² bolig, og er placeret suverænt på den 793m² grund så du får fuld udnyttelse af solens stråler.
Kun 75m. til "ladepladsen" som er et skønt søbad med badebro og masser af hygge.
I stueplan har du et bryggers, stor entré til gæsterne, badeværelse med brus, stort køkken med tilhørende alrum hvor der er plads til spisebordet. I forlængelse heraf, har du en dejlig stor opholdstue, som også har direkte udgang til havestuen, som yderligere giver adgang til haven. Fra køkkenet har du adgang til endnu en skøn udestue.
Slutteligt er der et poolrum, hvor man enten kan vælge at blænde den af, eller genetablere swimmingpoolen.
Fra entréen, er der adgang til 1.sal, som byder på endnu et badeværelse samt 3 værelser. Her er der også udsigtstue, med stor altan, hvor man kan sidde og nyde naturen og med kig direkte til søen, og fra det ene værelse udsigt til Sindbjerg og Stoubjerg.

Vi fremhæver:
* 209m² bolig
* Mulighed for opfyldning af swimmingpool
* 1.sal med 3 værelser samt bad og udsigtsstue
* 2 skønne udestuer
* Få meters gang til fællesareal ved vandet med søbad
* Mulighed for at sætte eget præg

Er du på jagt efter en stor ejendom, med masser af m², tæt på vandet og hvor du stadig er tæt på indkøb, dagsinstitutioner og skole, så er muligheden her.
Boligen er godt indrettet, og kan nemt tilpasses til børnefamilien der ønsker at bo i et af Silkeborgs mest attraktive områder.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.