Buskelundvænget 13, Buskelund, 8600 Silkeborg

FAMILIEVILLA I BUSKELUND PÅ 191M² - MINIMUM AF VEDLIGEHOLDELSE

Her har du muligheden for at udfolde dig og hele familien på ejendommens 191 veludnyttede m², i en bolig med minimum af vedligeholdelse.
Her er der masser af udenomsplads, hvor børnene kan lege i haven, og stadig have plads til trampolin og fodboldmål, samt gårdhave med overdækket grillplads. Bag ejendommen kranser naturen op, samtidig med du har legeplads samt daginstitution tæt på.
Boligen byder på entré med tilhørende garderobe/bryggers, fordelergang der når ud til 2 gode værelser samt badeværelse. Herudover har vi hjertet af huset i form af boligens køkkenalrum, hvor der er Invita køkken sammenhængende med det store alrum med akustiklofter. Her er der i åben forbindelse huset opholdsstue med store gulv-til-loft vinduer.
Tilbage fra alrummet er der indgang til soveværelset, som med sin gode størrelse også indeholder walk-in samt eget badeværelse. Herudover er der en mellemgang med masser af skabsplads og adgang til tilbygningen med tilhørende bryggers, et viktualierum samt endnu et værelse med hems.

Vi fremhæver:
* 3 store børneværelser -heraf det ene med stor hems
* Soveværelse med walk-in og badeværelse
* Stort køkken-alrum med Rockfon akustiklofter
* Beliggende tæt på daginstitution og legepladser
* Stor grund og terrasser både foran og bag huset
* Dobbeltcarport med integreret værksted - overdækket rum til cykler og skraldespande

Her går der cykelstier hele vejen til både Hvinningdalskolen samt Buskelundskolen, hvor børnene trygt kan færdes fra skole og hjem. Her bor mange andre børnefamilier, og generelt for hele området er at der er et godt sammenhold, og et rigt foreningsliv hvor det næsten rummer alle former for sportsgrene til sport-entusiasterne.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.