Himmelbjergvej 1, Laven, 8600 Silkeborg

STOR HESTE OG LANDEJENDOM MED UNIK BYNÆR BELIGGENHED

Landejendom med 1,6 ha jord og en unik bynær beliggenhed - mulighed for erhverv, heste m.v.

Her er en helt unik mulighed for at opfylde drømmen om at bo på landet, og samtidig have byen helt tæt på. Boligen er opført i 1996 og er på 276 m2. Ud over stuehuset er der to store staldbygninger som kan anvendes til erhverv, showroom og hestestald. I huset er der et stort køkken/alrum med direkte udgang til haven. I stuerne og på værelserne er der egeparket gulve. Husets rummelige soveværelse har direkte udgang til terrassen. Badeværelset har et sort granitgulv og en bruseniche. I stueetagen har huset gulvvarme overalt.
På 1. salen er der en stue, eller stort værelse, med loft til kip og udgang til østvendt terrasse med udsigt over markerne og egen sø og ridebane. Endvidere er der tre store værelser hveraf de to har hems samt et badeværelse med bruseniche.

Staldbygningens showroom har klinkegulv med gulvvarme og har uanede anvendelsesmuligheder. Den anden del af stalden er bevaret og her er der bokse til 4 ponyer. I den store lade er der plads til maskiner, hestebokse m.v.

På ejendommen er der indhegnede græsfolde, ridebane, vinmark og en dejlig have med egen sø.

* Hele 9 gode værelser og 3 badeværelser
* Stort køkken/alrum
* Ridebane
* Mulighed for erhverv, B/B m.v.

En ejendom for jer, somønsker plads både inde og ude og gerne vil mærke hvordan det er at bo tæt på naturen, men stadig have byens faciliteter inden for rækkevidde.
Ejendommen er flot og velholdt. Udbygningerne giver muligheder til erhverv og der er rigeligt med plads. Ejendommen ligger kun 25 min kørsel fra Århus og 15 min kørsel fra Silkeborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.