Dalvejen 5, Balle, 8600 Silkeborg

RUMMELIG VILLA PÅ STOR GRUND I ATTRAKTIVE BALLE - SÆT EGET PRÆG

Denne skønne og rummelige familievilla venter nye ejere, som ønsker at blive herre i eget hus, hvor der er masser af plads inde som ude. Huset fremstår solidt, men må forvente at skulle sætte sit eget præg på boligen.
Her får du 263 etagemeter, med en god indretning som nemt kan tilpasses den moderne familie, en skøn terrasse med udsigt. Haven yderst velegnet til børnefamilien da sælger tidligere har været dagplejer, og dermed har egen "legeplads".
Boligen består af entré med gæstetoilet, fordelergang med adgang badeværelse samt til 2 store værelser (tidligere 3) hvoraf soveværelset er med egen udgang til terrassen. Ældre køkken med spiseplads, og i åben forbindelse med opholdsstuen som er rummelig, og med store vinduespartier med god udsigt. Her er også adgang til den skønne træterrasse.
Underetagen består af vaskerum, samt stort disponibelt rum (evt. fitness, mulitrum m.v.). Herudover stor stue hvor flere værelser kan etableres. Her er også fint thekøkken, og direkte udgang til haven samt endnu et badeværelse. Carport fra Dalvejen, og mulighed for at genetablere indkørsel fra Dalstrøget til indbygget garage.

Vi fremhæver:
* Mange gode kvm - mulighed for at sætte eget præg
* Stor grund, med egen legeplads
* God udsigt fra terrasse samt opholdsstue
* Mulighed for mange værelser
* God indretning - trænger til en kærlig hånd
* Tæt på indkøb, skole og børnepasning (via stisystem)

Her er boligen til familien der vil have masser af plads, inde som ude - og IKKE er bange for selv at sætte sit eget præg, da boligen trænger til en renovering.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.