Bakkevænget 6, Balle, 8600 Silkeborg

FULDMURET 1-PLANSVILLA I ATTRAKTIVE BALLE - HØJ KVALITET

Her er muligheden for at bo i et attraktivt område, hvor du har en tilpas afstand til alle dagligdagens nødvendigheder. Her er du tæt på skole, indkøb, dagsinstitutioner samt midtbyen. Motorvejstilkørslen mod Århus/Herning kan nåes på 5 minutter.
Boligen her rækker ud til førstegangskøberne, den lille familie eller seniorerne, hvor børnene er flyttet hjemmefra, og stadig gerne vil have god plads omkring sig.
Huset byder på entré, god størrelse bryggers, 3 gode værelser samt moderne badeværelse fra 2010. Herudover velholdt køkken, som ligger i åben forbindelse med stort alrum og udgang til haven. Her er det også muligt at fjerne væggen så den store opholdsstue kommer i åben forbindelse med køkken-alrummet. Her er der mange muligheder, og huset har fået en større renovering i 2010 af flere gulve, badeværelse samt delvis udskiftning af rør.

Vi fremhæver:
* Større renovering i 2010
* Vingeteglstag fra 2002
* Skøn indretning med flere muligheder
* Anneks som byder på mange muligheder (inkl. toilet)
* God og overskuelig have med frugttræer

Her er boligen med masser af muligheder, og som er yderst velholdt og direkte til at flytte ind i, samtidig med at man stadig kan sætte sit eget præg på køkken m.m..
Haven giver gode muligheder, og er dejlig ugeneret - og om sommeren kan man nyde at haven er fuldvoksen, med bl.a. frugttræer og buske. Her kan nydes alt fra æbler, blommer, ribs, solbær og hindbær!

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.