Karlskronavej 30, Gødvad, 8600 Silkeborg

VILLA MED GOD INDRETNING OG SKØN HAVE I BØRNEVENLIGT OMRÅDE

Etplans murstensvilla med god indretning og et hav af muligheder for børnefamilien. Boligen her er beliggende i et godt og børnevenligt område, hvor der er kort til skole, gymnasiet, fritidssport og indkøb i Rema1000. Herudover under 2 km. til motorvejen Århus/Herning.
Ved boligen, skal der forventes en lettere omgang modernisering, bl.a. ved nyt badeværelse, delvis udskiftning af gulvbelægning, modernisere køkken og ellers hvad man selv ønsker at sætte præg på.
Invendigt byder boligen på bryggers, entre, badeværelse med gulvvarme, 4 gode værelser, stort køkken med alrum i åben forbindelse med stuerne, hvoraf den ene er en lys tilbygning fra 2008. Begge stuer har udgang til haven, ligesom der fra køkkenalrummet er udgang til fliseterassen.
Dejlig muret garage, integreret til huset.

Vi fremhæver:
* 1-plansvilla i roligt kvarter med kort vej til det hele
* Tag fra 2000
* Vinduer fra 2000/2008
* Stort køkkenalrum med udgang til terrassen
* Skøn have op til grønt område
* God isoleret garage
* Tæt på Gymnasiet, skole samt dagsinstitutioner + indkøb

Her har du muligheden for at erhverve et godt hus, med perfekte rammer i området hvor alt kan nåes på kort tid. Herudover kan børnene trygt færdes via det gode stisystem som både kan lede dem til de mange andre børnefamilier, eller til skole og fritidssporten.
Fritidsgården ligger også kun en lille gåtur fra huset, hvor du kan besøge nogle af de mange dyr, som er godt besøgt for mange andre børnefamilier grundet de mange dyr, og fantastisk gode legepladser.
Huset her skal opleves! Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.