Langdalsvænget 25, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIV BOLIG I ROLIGE OMGIVELSER I SEJS-SVEJBÆK - LANGDALSVÆNGET

Nu har du muligheden for at købe dig et fantastisk hus i attraktive Sejs-Svejbæk. Her er der få km til skole, indkøbsmuligheder og motorvejen til Aarhus/Herning. Derudover er man en del af et fantastisk byfællesskab, og gode outdoor muligheder ved vandet eller i skoven. Derudover er man tæt på Silkeborg Midtby, og alle dens goder. Boligen er trukket godt væk fra veje og støj, så her kan man nyde et fantastisk hus i helt rolige omgivelser.

Boligen udfolder sig på 101 m2 med 3 gode værelser, badeværelse og et smukt køkkenalrum med udgang til husets have og terrasse. Boligen er opført i 2001, og har kun haft én ejer. Hjemmet centrerer sig omkring køkkenalrummet og stuen. Her ses et elegant køkken med et enkelt og velholdt udtryk. Herfra får man et lyst og behageligt lysindfald fra de flotte vinduespartier med mahogni træ. Boligen er opført i gode materialer, fremstår velholdt og med gulvvarme i hele huset.

Haven er velholdt på fineste vis, med mulighed for afslapning og leg. Derudover får man to gode terrasser både i morgensolen, og i aftensolen. Hele boligen er omkranset af en velopvokset bøgehæk. Hertil en praktisk carport med godt redskabsrum.

VI FREMHÆVER
* Gulvvarme i hele boligen
* Utrolig velholdt bolig fra 2001, med kun 1 ejer
* Attraktiv beliggenhed i veletableret og rolig område
* Indflytningsklar bolig med 3 gode værelser og badeværelse
* Stort bryggers, carport og udhus
* Billige ejendomsskatter

Boligen skal bestemt opleves. Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.