Daltoften 16, Balle, 8600 Silkeborg

HYGGELIG FAMILIEVILLA TÆT PÅ NATUR I ATTRAKTIVE BALLE

I den skønne naturrige del af det attraktive Balle, udbydes der her et fantastisk hus med nogle gode rammer, og en god indretning passende til børnefamilien. Huset er velholdt med køkken fra 2017, de fleste vinduer skiftet i 2013 og badeværelse fra 2011 - stadig med mulighed for at selv at gøre et par ændringer efter behov.
Villaen her er beliggende i et anerkendt område, som især er præget af mange børnefamilier. Her er stort set alt hvad man skal bruge i hverdagen, hvor huset nærmest ligger som nabo til børnehave og vuggestue, stiforbindelse hele vejen til Balleskolen, tæt på indkøb samt Silkeborg centrum, og som prikken over i'et kan motorvejsforbindelsen mellem Århus og Herning nåes på under 5 minutter.
Her fåes 152m² bolig + 31m² udestue, garage på 36m² og en grund på 913m².
Boligen indeholder entré og bryggers i ét, et nyere Vordingborg-køkken fra 2017, fordelergang med adgang til badeværelse fra 2011 samt 2 store værelser, hvor af det ene kan genopdeles til 2 værelser. Tilbage fra køkkenet, kommer man ind i det store alrum med god spiseplads, og udgang til den skønne udestue. Fra alrummet findes yderligere et værelse/kontor samt soveværelse, og er beliggende i åben forbindelse med den store opholdsstue, som blev tilbygget tilbage i 1980.
Med til ejendommen medfører carport samt redskabsrum.

Vi fremhæver:
* Hus med god indretning - stadig mulighed for at sætte eget præg
* Fleste vinduer skiftet i 2013 (pånær vinduer under udestue)
* Flot Vordingborg-køkken fra 2017
* Badeværelse fra 2011
* 4 gode værelser - mulighed for 5
* Skøn have, som er passet og plejet
* Attraktivt beliggende tæt på skole og daginstitution

Huset ligger på en god hjørnegrund, og her er det også muligt at etablere haven efter ønske, hvor den idag står med en masse beplantninger.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.