Fyrreskoven 4, Virklund, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIVT BELIGGENDE BOLIG I VIRKLUND MED SØRET TIL THORSØ

Blot få km fra Silkeborg Mitdby ligger denne naturskønne bolig, med opgrænsning til skov og stisystemer direkte ned til vandet. Boligen ligger i et roligt og veletableret område, og med gåafstand til hverdagens nødvendigheder. Området er kendetegnet ved Thorsø samt de store skovområder, samt gode idrætsfaciliteter.

Her får du fornøjelsen af et hjem som egner sig til senioren, singlen eller den mindre børnefamilie. Her er omgivelserne omkredst af sjæl, hjerterum og livsnydelse. Boligen har 2 gode værelser, et badeværelse og en skøn stue med direkte adgang til overdækket terrasse. Til grunden medfølger en carport med redskabsrum. Hertil kan man også nyde godt af boligens urtehave, og overdækket terrasse, som grænser op til en masse god skov og natur. Boligen er ekstremt velholdt, og har kun haft 1 ejer.

Bådelaug:
Er man tilhænger af lidt mere natur og vand, kan man med fordele benytte sig af ejerforeningens bådelaug, det koster et engangsbeløb på 1.500 kr. Hertil får du fri adgang til foreningens kano/kajakker samt paddleboard.
Ønsker man ikke ovenstående, har man stadig ret til fællesarealet med grund direkte til Thorsø!

VI FREMHÆVER
* Attraktiv beliggenhed med skoven som nabo
* Overdækket terrasse, med urtehave og god plads omkring
* Ekseptionelt velholdt bolig
* Velegnet til den lille børnefamilie, singlen eller seniorene
* Tinglyst søret ved Thorsø
* Mulighed for medlemsskab ved bådlaug

Ønsker du at komme helt tæt på skov, vand og naturen, så skal du book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.