Kaj Munks Vej 30, Balle, 8600 Silkeborg

HØJTLIGGENDE FAMILIEVILLA MED BYENS MÅSKE BEDSTE UDSIGT

I denne villa beliggende på rolig lukket vej, får du muligheden for at leve livet med en af de smukkeste udsigter man kan drømme om. Fra huset er der panoramaudsigt over Silkeborgs smukkeste natur og ikke mindst arealerne omkring midtbyen.
Her er attraktivt for børnefamilier, og nem adgang til skole, dagsinstitutioner samt indkøb via stisystem.
Den unikke villa er godt indrettet, og passende til den store børnefamilie. Her er 4 rigtig gode værelser, badeværelse samt gæstetoilet, begge renoveret omkring 2007 med gulvvarme, stort køkken som med fordel kan åbnes mod den store stue, som viser denne fantastiske udsigt udover byen. Her er muligheden for at få lavet præcis det køkken man ønsker, i åben forbindelse med stue, og nyde årstiderne via det store vinduesparti. Fra stuen er der direkte adgang til stor terrasse, højt hævet og endnu engang fremhæves den flotte natur!
Til boligen er der både carport m. direkte adgang til bryggers, samt garage med værksted. 40m² kælder med udvendig adgang.

Vi fremhæver:
* Udsigtstue/alrum med udgang til stor terrasse
* God indretning med 4 gode værelser
* Nem adgang til skole, dagsinstitution og indkøb m.m.
* Mange børnefamilier i området
* Mulighed for drømmekøkkenet med udsigtsstue
* Parketgulv, træ/alu vinduer
* Hyggelig indbygget pejs i stue

Boligen oser af gode muligheder, inde som ude. Udvendigt har du som nævnt både en garage og en caport. Haven er dejlig ugeneret, og kan anlægges efter ønske. Her kan man få mange gode stunder med familie og venner, og nyde et koldt glas til den smukke udsigt fra altanen, mens familiens mindste render rundt og leger.
Her er boligen, der sjældent bliver udbudt - og med måske Silkeborgs bedste udsigt?
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.