Lærkevej 20, Århusbakken, 8600 Silkeborg

ISTANDSAT 2-PLANSVILLA MED UDSIGT OVER SILKEBORG BY

Denne villa har en fantastisk beliggenhed i Silkeborg tæt på Centrum, vandet og skoven. Her får du alle hverdagens nødvendigheder lige ved hånden, og med nem adgang til motorvej mod Aarhus/Herning.
Århusbakken er samlingspunktet for natur og (outdoor) aktiviteter. Her kan du cykle direkte til Nordskovens mountainbike spor, eller gå langs stisystemerne til Silkeborg Centrum.

Boligen er i 2 gode plan med 4 værelser og 2 badeværelser. Husets stueplan er husets hjerte hvor man kan fordybe sig i den fantastiske udsigt over byen, enten fra køkkenalrummet eller fra altanen. Køkkenet fremstår med hvide elementer, og i forlængelse heraf arrangeres spisebordet ud fra vinduespartiet.Fra køkkenet træder i ud på altanen hvor udsigten er helt enestående. Fra stuen er der direkte adgang til terrassen og med adgang til den rolige og smukke opblomstret have.

Haven byder på hygge ved bålpladsen, eller en tur ned til de mange bærbuske og frugttræer og terrassen giver mulighed for at forlænge sensommerens aftener. Til huset er en god carport, redskabsrum og et værksted i forlængelse af huset.

VI FREMHÆVER:
* Fantastisk udsigt over Silkeborg by
* Står indflytningsklar og med god planlæsning
* Egen carport, værksted og redskabsskur
* Attraktiv beliggenhed med få minutter til Silkeborg Centrum
* Velholdt og opvokset sydvendt have, med plads til leg og boldspil
* Flot køkkenalrum, med unikt vinduesparti og lysindfald
* Varmepumpe

Boligen har gode indretningsmuligheder, og med plads til den store familie. Det er bestemt en bolig som skal opleves, og med mulighed for at mærke de rolige omgivelser.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.