Grønningen 19, Balle, 8600 Silkeborg

RUMMELIG FAMILIEVILLA I BALLE MED FANTASTISK UDSIGT

I hjertet af Balle, med skoven og grønt område som nabo er denne charmerende villa velbeliggende. Villaen er godt beliggende med adgang til cykelstier og kun ca. 3,5 km til Silkeborg centrum. Hertil et populært område nær hverdagens gøremål , og resultatet bliver en perfekt base for familielivet. Netop her går beliggenhed og bolig op i en højere enhed.

Boligen er yderst velholdt, og er løbende istandsat igennem årene. Blandt andet tag fra 2020, ydermure pudset i 2014, badeværelser fra ca. 2005. Stueetagen åbner ind til en rummelig entre, hvor her blandt andet er direkte adgang til husets stue, alrum og køkken. Rummene bærer præg af smukt lysindfald fra de store vinduespartier, og højt til loftet. Fra Stueetagen er der adgang til husets store altan, med plads til hele familien og med smuk udsigt udover Balle. Derudover 2 gode værelser og badeværelse i stueetagen. Underetagen byder på 3 gode værelser, et walk in og hertil et stort badeværelse. Der er gulvvarme i hele underetagen.

Haven giver en følelse af ro og privatliv. Her er en god græsplæne til leg og aktiviteter, mens der om sommeren er oplagt at nyde aftensmaden på en af de 2 gode terrasser. Som en stor bonus medfølger også udhus, carport og indkørsel med plads til flere biler.

VI FREMHÆVER:
* Højt beliggende villa med smuk udsigt
* 5 gode værelser og 2 badeværelser fordelt på to etager
* Gulvvarme i blandt andet hele underetagen
* Tag fra 2020
* Brændeovn fra ca. 2010
* Attraktivt område kun ca. 3,5 km fra Silkeborg Centrum
* Få km til motorvej motorvejen mod Herning/Århus

Her får man en kvalitetsvilla med et stort opholdsmiljø, der samler familien. Køkken-alrummet er skabt til at være familiens naturlige
samlingspunkt, og om sommeren kan man forlænge aftenerne på altanen og nyde den smukke udsigt over Balle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.