Trondheimsvej 42, Gødvad, 8600 Silkeborg

FULDMURET KVALITETSVILLA - PERFEKT FOR BØRNEFAMILIEN!

Her får du en fuldmuret kvalitetsvilla i børnevenlig område i Gødvad, tæt på skøn natur, gode stisystemer til skole og alle dagligdagens nødvendigheder. Børnefamilien kan nyde godt af de mange udendørs aktiviteter Gødvad byder på, og man kan trygt sende børnene afsted til fritidsaktiviteter på stisystemerne.

Villaen er opført i år 2005 med sans for detalje. Boligen byder på en anderledes og fascinerende arkitektonisk indretning. Blandt andet med 5 gode værelser, 2 af dem med rummelig hems, og 2 badeværelser. HTH køkkenet er særdeles velholdt med lyse elementer og gaskomfur, og åbner op til et dejligt alrum. Alrummet og stuen har en fantastisk lofthøjde til kip, og med et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra køkken/alrum og stue er der udgang til dejlig overdækket terrasse.

Villaen har en god børneafdeling og voksenafdeling for sig. Derudover er det i de senere år tilbygget et ekstra værelse/kontor ved stuen. Forældreafdelingen byder på et stort badeværelse med spa, og 2 værelser.

Villaen har en dejlig vestvendt have med plads til leg og boldspil med de mindste. Haven er fuld af æble-, blomme-, og pæretræer, og en masse skønne solbær, brombær og hindbær buske.
Endvidere integreret carport og stort skur med gode opbevaringsmuligheder.

VI FREMHÆVER
* Fuldmuret kvalitetsvilla med fantastisk lofthøjde
* Brændeovn og gulvvarme i hele huset
* Utrolig flot velanlagt have, samt skøn overdækket terrasse.
* Familievenlig beliggenhed nær skoler og dagsinstituioner
* 5 gode værelser og 2 badeværelser

Indflytningsklar villa med en rigtig god beliggenhed tæt på skoler, dagsinstitutioner, haller samt fodboldbaner + kunstofbane.
Ideel til børnefamilien med dens 5 værelser.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.