Glimshøjvej 6, Skannerup, 8883 Gjern

IDYLLISK BOLIG I NATURSKØNNE GJERN - 291 M2 BOLIG MED FANTASTISK HAVE

I naturskønne Gjern kan du netop nu få mulighed for at erhverve dig et fantastisk hus. Med beliggenhed i Gjern, bor man i Søhøjlandets dejlige natur med skov og Å, hvor der findes gode cykel/vandreruter blandt andet ruter til Silkeborg Centrum. Gjern er også placeret centralt om man arbejder i Silkeborg, Århus, Randers eller Viborg med maks. 30 min. kørsel og 10 min. kørsel fra motorvejen ved Låsby.

Indkørslen byder ind til et fantastisk herregårdsudtryk. Boligen blev bygget til i år 1990 og byder indenfor til hele 291 m2. Boligen tilpasser sig den store familie, flere-generations hus, eller blot til familien som elsker naturen omkring sig.
Stueplanen inviterer indenfor til et større køkkenalrum, med en romantisk karnap. Stuen giver også direkte adgang til boligens skønne terrasse, hvor man vil kunne nyde sensommeraftenerne.

Overetagen åbner op til en rummelig stue og fordelingsgang. Her er plads til leg og hygge i de 3 store værelser. Endvidere et stort badeværelse og et toilet.

VI FREMHÆVER
* Køkken alrum med romantisk tilbygget karnap (karnap fra 2015 med gulvvarme)
* Utrolig smuk have med flere gode kroge
* God indkørsel med plads til flere biler
* Gode brugbare udhuse m. opbevaringsrum, udhus med mindre køkken, disponible rum, garage og carport

Udearealet er idyllisk uden sammenligning. Man bliver ført igennem den smukke have på en lille smuk sti, hvor du på din vej kommer forbi mindre terrasser, frugttræer som æble, pærer, og kirsebærtræer. Stien slutter i bunden af haven, hvor du kan forlænge
sensommerens sol.

Her er pragtfuldt til leg og aktivitet, og når æblerne begynder at falde af træerne, kan man af og til fodre naboens heste, fra haven med de solmodne æbler.

Book en fremvisning allerede i dag og oplev denne fantastiske bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.