Julsøvej 240A, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE BOLIG ATTRAKTIVT BELIGGENDE I STILLE ENDE AF SVEJBÆK

Hermed udbydes en charmerende bolig beliggende i Sejs-Svejbæk, i den stille ende af Julsøvej tæt på stationen. Boligen er fra 1918, og senest i 2003 blev der etableret første sal som giver boligen mere plads til familien.
Grunden er på 621m², og giver gode parkeringsmuligheder samt en nem have at holde. Den er opført med en overskuelig græsplæne, og en skøn solterrasse med udgang direkte fra køkkenalrummet.
Huset byder på entré med tilhørende badeværelse fra 2009 og bryggers. Skønt køkken fra 2009 i åben forbindelse med alrum samt opholdstue med masseovn. Fra alrummet er der direkte udgang til skøn træterrasse. I stueplan er der 2 gode værelser, herudover stort repos på 1.sal med yderligere 2 gode værelser.
Fra entréen, er der adgang til "laden", som man idag kunne vælge at isolere og benytte som hobbyrum. Her er der hele 56m².

Vi fremhæver:
* Flot pudset facade
* Beliggende attraktivt i den stille ende af Julsøvej
* 4 gode værelse
* Mulighed for at sætte eget præg på laden
* Overskuelig have med skøn træ-terrasse
* Varmepumpe, masseovn samt varmtvandsbeholder til sommermåneder

Ejendommen er beliggende i attraktive Sejs-Svejbæk i kort afstand til bus, tog, indkøb, bager, en af Silkeborgs bedste skoler og flere pasningsmuligheder samt under 5 minutter til motorvejen Århus / Herning.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.