Sejs Søvej 68, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

KØBSAFTALE UNDER UDARBEJDELSE

Lækker villa beliggende direkte til søen, i børnevenlige omgivelser.

Kvalitetsvilla der ligger behageligt tilbagetrukket på den store lækre søgrund, der er anlagt som en skøn naturhave der er nem at holde. Der er naturligvis en bade- og bådebro til Jeres båd og eventuelt til børnenes jolle og kajakken.
En vidunderlig udsigt møder dig, når du går ind i stuen og køkkenregionen, hvor du har panoramaudsigt over søen.
Villaen har lige fået nye lyse trægulve og nye hvide indvendige døre. Stor ny "svævende" terrasse er ved at blive anlagt og bådebroen renoveres.
Selve villaen er på 209 kvm plus dobbelt garage, hobbyrum, vaskerum samt stort multirum til leg, fitness og meget andet.
Består af en stor skøn stue med søudsigt og med lækkert køkken i hvid-pigmenteret eg.
Et dejligt kontor/værelse samt badeværelse med spa. På 1. sal får I et skønt 30 m² stort soveværelse med walk-in, en dejlig terrasse og igen panoramaudsigt mod søen. Derudover yderligere 2 store værelser, hvor det ene er med en herlig hems og det andet består af dobbeltværelse. Disse 2 kan naturligvis laves tilbage til 3 gode værelser.
Så samlet har vi her 4 store værelser, med mulighed for 5, samt 2 badeværelser.

Store ugenerte hyggelige terrasser mod syd og vest, både åbne og overdækkede, og her kan man altid finde skygge eller en lækrog. Perfekt til en grillaften, hvor man samtidig kan nyde den smukke udsigt og naturen, mens de elektriske markiser holder aftenduggen borte.

Den unikke have er anlagt som naturhave, med minimale krav til pasning.

Vi er her i gåafstand til skole, idræt og børnehaver, der alt kan nåes via stistystem. Indkøb og bus/tog tillige i nærområdet. 5 min. til motorvej.
Båden kan ligge ved broen i haven, klar til brug.
Kontakt Claus Grønne på telefon 4059 6444 eller e-mail cg@clausgroenne.dk for fremvisning.

Bemærk favorabelt ejendomsværdiskattegrundlag og ejendomsskattegrundlag

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.