Stidalsvej 3, 8600 Silkeborg

SKØN FAMILIEBOLIG PÅ 204ETM MED RUMMELIG HAVE OG NÆR SKØN NATUR

Her udbydes en skøn familievilla med mange muligheder og rigelig plads omkring. Her kommer du tæt på naturen og bliver en del af et større lokalt fællesskab tæt på golfbaner, stisystemer og skov. Derudover er man tæt på Silkeborg Centrum, og med let adgang til motorvejen mod Herning/Århus. Ligeledes er der en god afskærmet cykelsti fra Silkeborg Centrum, og ud til Resenbro.

Boligen byder på 132 m2 fordelt i 2 niveauer. Tilbygningen er fra år 2009 og giver huset en god opdeling med gode værelser og badeværelse for sig. Man skal især sætte pris på det skønne lysindfald og moderne detaljer. Deruodver er der gulvvarme i hele tilbygningen og spots i loftet.

Boligen har et dejlig åbent køkkenalrum med en god vinkel stue, som gør indretningen let og elegant. Herfra er der direkte adgang til husets terrasse. Køkkenet er med lyse og tidsløse elementer. Endvidere er der en kælder på 72 m2. Her er lavet ny kloak og klargjort til badeværelse. I kælderen er der gode disponible rum.
I alt får du HELE 204 etagemeter.

VI FREMHÆVER
* 132 m2 bolig og hertil en kælder på 72 m2
* Kort afstand til Silkeborg centrum via bil, eller langs cykelsti i skoven
* Tilbygning fra 2009 med gulvvarme og flotte detaljer
* Pæn anlagt have og god rummelig indkørsel
* Let adgang til motorvejen Herning/Århus

Til boligen kan du nyde brug af den store velholdte have og lukket terrasse. Haven byder på blomstrende frugttræer og her vil man have plads til hele familien og leg på den store græsplæne.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.