Lyngvej 34, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

ROMANTISK HUS PÅ LYNGVEJ I SEJS-SVEJBÆK

I det attraktive Sejs-Svejbæk ligger denne romantiske perle.
Boligen er omgivet af skøn natur, og ikke langt herfra har man adgang til naturområderne Sindbjerg og Stoubjerg, samt skoven og søerne som rummer utallige muligheder for aktivitet og nærvær.

Velbeliggende en-familievilla som byder indenfor til en åben entre, og herfra adgang til husets hjerte - Køkkenalrummet. Her er der indrettet med lyse elementer, et rummelig køkkenplads og med god plads til et spisebord. Fra stuen er der udgang til husets herlige udestue, som giver ekstra plads at udfolde sig på.

Ejendommen blev moderniseret i år 2003, med blandt andet gulvvarme i hele underetagen, nyt tag/vinduer, isolering, gipslofter, køkken og bad. Samtidig blev overetagen moderniseret med to gode værelser. Hertil nyere carport med isoleret udhus i år 2005.

Om sommeren vil man kunne nyde godt af den store og afskærmet have, med flere hyggelige kroge, og med plads til nærvær. Haven bærer præg af samme romantiske udtryk med smukke sten og blomsterbede.

VI FREMHÆVER:
* Gulvvarme i hele stueplan
* Ca. 20 kvm isoleret udestue - Ikke registreret i BBR
* Gennemgående modernisering i år 2003. bla. gipslofter, køkken og bad.
* 3 gode værelser, badeværelse og 2 praktiske kælderrum
* Stor aflukket have, og carport.

Her får du en romantisk bynær villa i attraktive Sejs-Svejbæk. Tænk endelig ikke for længe.. Kontakt os allerede i dag på 8681 6444 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.