Karlskronavej 34, 8600 Silkeborg

MODERNE VILLA I GØDVAD MED NEM ADGANG TIL SKOVOMRÅDER

Villaen er beliggende i familievenligt område på lukket vej omgivet af skøn natur, gode busforbindelser og kun få minutters kørsel til Silkeborg midtby. Eftertragtet og børnevenligt område med mange cykelstier til flere daginstitutioner, skoler, gymnasiet og indkøbsmuligheder. Området har nye idrætsfaciliteter, multihus og aktivitetsrum, samt snart en ny skole.

Villaen byder indenfor til en rummelig fordelingsgang med lyse klinker og plads til opbevaring. Fra husets hjerte - stuen, er der direkte adgang til en skøn terrasse. Endvidere åbner stuen også op for et lyst køkkenalrum. Køkkenet har et smukt tidsløst udtryk og her kan man sætte pris på god bordplads og rummelige skabe.

Villaen har hertil 3 gode værelser, badeværelse og bryggers med egen indgang. Villaen er moderniseret igennem årene og byder på mange detaljer. Særligt ved denne bolig er de gode vinduespartier og direkte adgang til lukket terrasse.

VI FREMHÆVER:
* Moderniseret villa med 3 værelse og badeværelse
* Attraktiv beliggenhed for børnefamilier
* Indflytningsklar villa med minimale krav til vedligehold af have og terrasse
* Løbende istandsat med efterisolering, vinduer, gulve, udhus, tag, bad og køkken
* Let adgang til indkøb, skoler, Silkeborg Centrum samt motorvej Århus/Herning
* Dejlig ugeneret privat have
* Kun 2.395.000 kr.

Haven har minimale krav til vedligehold. Hertil også udhus, carport og flere gode parkerings muligheder på grunden. Fællesskabet på vejen kan nydes, blandt de mange børnefamilier. Lyder villaen her som noget for dig?

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.