Thurøvej 6, 8600 Silkeborg

PRISBILLIG ETPLANSVILLA MED LÆKKER OG NEM HAVE - NY PRIS

I den bynære del af Funder/Funder Bakke findes denne perle, med få km kørsel til Silkeborg Centrum. Derudover kort afstand til dagligdagens nødvendigheder som daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Byen byder blandt andet på mange børnefamilier, fælles arrangementer, gode outdoor muligheder og cykelstier.

Villaen er på 155 m2 fordelt på blandt andet 4 gode værelser, 2 badeværelser med gulvvarme, og en stor stue med et dejligt lysindfald fra de store vinduer. Hertil et stort køkken, med god plads. Huset har en god planløsning, og man vil have mulighed for at samle børnene i deres egen hyggelige afdeling, og nyde en forældre afdeling.

Fra fordelingsgangen er der direkte udgang til husets skønne træ-terrasse. Herfra kan man nyde udsigten til en særdeles velholdt have, eller tage et spil bold på den store græsplæne. Hertil medfølger også en fin garage på 49 m2, med gode opbevaringsmuligheder og et værksted.

VI FREMHÆVER:
* 4 Store værelser og 2 badeværelser
* Tag fra 2013 + Vinduer fra 2003/2013
* Ugeneret placering i villakvarter i Funder
* Smuk have med små krav til pasning
* Stor garage med værksted og god opbevaringsplads
* Bynær beliggenhed

Villaen har fået skiftet tag, rørføring, vinduer og døre igennem årene, og her får man en villa med mulighed for at sætte sit eget præg.

Kunne dette have vækket din interesse, book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.