Varbergvej 40, 8600 Silkeborg

PERFEKT BELIGGENDE KVALITETSVILLA FRA 2005 - DIREKTE TIL GRØNT OMRÅDE!

Her får du et fuldmuret kvalitetshus i børnevenlig område i Gødvad, tæt på skøn natur, stisystemer og alle dagligdagens nødvendigheder. Børnefamilien kan nyde godt af de mange outdoor aktiviteter Gødvad har at byde på, blandt andet vil man kunne nyde Fritidsgården med søde dyr, tage på én af de mange legepladser eller tage et spil bold på de nye boldbaner.

Villaen er opført i år 2005, med sans for detalje. Blandt andet er der opført gulvvarme i hele boligen, indbygget centralstøvsuger, ledningsfrie installationer samt smukke arkitektoniske detaljer. Villaen rummer stor éntre og bryggers, med god opbevaringsplads og både fryser samt vaskesøjle. Herfra adgang til husets hjerterum, hvor det store og lyse køkkenalrum befinder sig, med skønt lysindfald fra ovenlysvinduerne (med motor og regncensor). Herfra er der udgang til husets delvist overdækket og store flisebelagte terrasse. Fra alrummet er der adgang til husets store stue med parketgulv og et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Endvidere 4 gode værelser og 2 badeværelser. Gennemtænkt indretning, perfekt til børnefamilien!

Husets have er med minimal vedligehold, og med rigelig plads til fodboldmål, gyngestativ og trampolin. Er haven dog ikke nok for de legende børn, kan man med fordel lege videre i bakkerne og legepladsen overfor boligens have.
Derudover en stor overdækket carport, og stort isoleret redskabsrum..

VI FREMHÆVER:
* Beliggende direkte til smuk natur og grønne arealer
* Familievenlig beliggenhed nær skoler og dagsinstitutioner
* Utrolig flot anlagt have, samt skøn overdækket terrasse.
* Gulvvarme i hele huset, tag behandlet i 2021.
* Stisystemer til områdets skole/dagsinstitutioner.
* 4 værelser + 2 badeværelser (klargjort til spa)
* Lysdæmpere i størstedelen af hus + motoriseret ovenlysvinduer med regncensor

En villa som denne skal bestemt opleves.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.