Rugvænget 17, 8600 Silkeborg

VELHOLDT HØJTBELIGGENDE VILLA NÆR STISYSTEM OG SKOVEN

Nu har i muligheden for at erhverve denne kvalitetsvilla som rummer 197 etagemeter, der ligger på en lukket vej, helt uforstyrret i naturskønne omgivelser. Stisystemerne kan i flittigt benytte til alle hverdagens gøremål. De starter få meter fra boligen, og fører mod Gødvad og Dybkær skole, daginstitutioner og flere indkøbsmuligheder. Med en beliggenhed som denne, kan i trygt sende dine børn afsted hver morgen.

I kan glæde jer til en indbydende og spændende villa. Villaen har to indgange, som især er praktisk til børnefamilien og de beskidte gummistøvler. Hertil venter jer mange indretningsmuligheder. I får to værelser, med mulighed for at etablere flere, to badeværelser, dobbelt stue og køkken. Her kan du skabe en drøm af at køkkenalrum, da køkken og stue ligger side om side. I stuen får man et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier som kan åbnes, og forlænge opholdsområdet ud til haven og terrasserne.

Haven byder på mange gemte skatte, og flot håndværk. Den er kræset om, og der er tænkt over detaljerne. Især terrasserne, hvor solen nydes, helt til at den går ned. Dertil en græsplæne med plads til boldspil og leg.
I får yderligere en indkørsel med plads til flere biler, overdækket carport og 2 udhuse med plads til opbevaring.

VI FREMHÆVER:
* Attraktiv beliggenhed nær stisystem, skov og natur
* Kvalitetvilla med mange muligheder
* Underetage med badeværelse, hobbyrum/disponibelt rum
* Velanlagt og præsentabel have

Dette er en skøn og stemningsfuld villa, som passer helt perfekt til børnefamilien som er sikret en beliggenhed på en fredelig og lukket villavej i et roligt kvarter.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.