Østerlide 6, Bryrup, 8654 Bryrup

VELHOLDT VILLA MED FANTASTISK HAVE I BRYRUP - KUN 1.495.000 KR.

Drømmer du om at bo på en lukket villavej, med børnefamilier omkring, og nær smuk natur? Så har du netop muligheden her. Villaen her byder på en central beliggenhed nær Bryrup søbad, skole og børnehave. Derudover kan man nyde en skøn tur på stisystemerne mod lille Bryrup eller mod Vrads station.

Boligen er opført i kvalitetsmaterialer, og med løbende renoveringer. Værd at ligge vægt på er de store rum hele vejen rundt, flot lysindfald, og god indretning. Boligen indeholder 3 gode værelser, badeværelse, bryggers og stue, samt et rummeligt køkkenalrum. Fra husets stue og alrum er der direkte adgang til husets flotte og velholdte fliseterrasse.

Haven er ekstraordinær velholdt, med flotte detaljer i form af blomsterbede, drivhus og velholdt terræn. Endvidere et praktisk og tørt skur, til opbevaring. Udover boligen her, ejer man en del af fællesarealet på Østerlide 8. Grunden er delt af vejens beboere, og bliver brugt som legeplads, til sammenkomster osv.

VI FREMHÆVER:
* Velholdt fuldmuret villa med fantastisk have
* Tag fra år 2015, badeværelse fra 2019 med gulvvarme, tilbygning med gulvvarme
* Tæt på skole, sportshal, dagsinstitutioner, Brugsen.
* Tæt på Søbad, tennisbaner og skov.
* Medejer af grunden/fællesarealet Østerlide 8, ingen ydeligere ejerudgifter

Her får du et hus med smukke detaljer, løbende renoveringer og stadig med mulighed for at sætte sit eget præg, bemærk den fordelagtige købspris.

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.