Dalgasgade 33, Sydbyen, 8600 Silkeborg

CHARMERENDE BYHUS I SILKEBORG SYDBY MED HØJ KÆLDER - 164 ETM

I det attraktive Silkeborg Sydby ligger denne nydelige bungalow.Vi har 164 ETM, hvor de 90 m2 er i stueplan og de resterende er fordelt i høj kælder. Huset har en unik og smuk indretning fordelt på 2 etager. Med denne centrale beliggenhed har man nem adgang til skole, daginstitutioner, indkøb og ikke mindst kort gåafstand til Silkeborg Centrum. Udover den centrale beliggenhed, har man også naturen helt tæt på. Naturstien mod Virklund-Them-Vrads er lige ude foran boligen, og området emmer af grønne arealer og skovområder.

Villaen indeholder et smukt køkken, med åben alrumfornemmelse ind til stuen. Fra stuen er der adgang til husets karnap/tilbygning. Her kan man nyde det fantastiske lysindfald, og forlænge sommeraftnerne. Fra knarpen er der direkte adgang til husets terrasse og have. I stueetagen er der ligeledes et rummelig værelse, samt badeværelse.

Fra stueplanen kommer man ned til kælderen. Her er inddelt 3 store "værelser" og et toilet. Derudover et praktisk bryggers, og med egen indgang.

Til huset vil man også nyde den fantastiske have. Her er mange m2 at boldre sig på, og man vil med fordel kunne have plads til gyngestativ, trampolin eller hvad man ellers kunne drømme om. Endvidere en hyggelig terrasse og en mindre overdækket romantisk terrasse.

Hertil en god stor indkørsel, carport og stor garage med rigelig opbevaringsplads.

VI FREMHÆVER:
* Central og bynær beliggenhed, samt nær skov og grønne områder
* Smuk knarp/tilbygning i stue, som giver et fantastisk lysindfald
* Huset har gode værelser, samt badeværelse og toilet
* Stor have med let vedligehold og plads til leg
* Moderniseret byhus med romantisk charme og stil

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.