Anebjergvej 37, 8600 Silkeborg

VELHOLDT SMUK BOLIG MED ROLIG BELIGGENHED I LAVEN

Dejligt hus i naturskønne Laven, hvor du er roligt beliggende og med udsigt ud over de store skovområder og marker. Boligen ligger 7 km fra Ry og 8 km. fra Sejs, tæt på indkøbsmuligheder, dagsinstitutioner/skole. Boligen har et areal på samlet 128 etagemeter, der i øvre plan byder på 2 gode værelser, med mulighed for et ekstra gæsteværelse eller åbent kontor.
I stueetagen byder huset på et skønt lyst køkken fra 2019, der er i åben forbindelse med alrummet, som også fungerer som en fantastisk rummelig spisestue. Endvidere er der tilhørende 1 ekstra værelse og et stort indbydende badeværelse i stueetagen. Vinduerne i stueetagen er fra 2019.
Tilhørende ejendommen medfølger en stor garage, med plads til flere biler. Samt et udhus som fører ud til pillefyret som er fra 2014.
Haven er fantastisk smuk om sommeren, og byder på alverdens bær og frugter på træerne. Derudover medfølger 2 skønne terrasser med morgen eller aftensol alt efter hvilken du befinder dig på, og et smukt indbydende orangeri, som er velegnet til de lidt køligere aftener.

VI FREMHÆVER:
* 3 skønne værelser, med et ekstra åbent gæsteværelse eller kontor.
* Skønne terrasser og orangeri
* Stor dejlig grund ved rolige omgivelser
* Vinduerne i stueetagen og køkken fra 2019
* Originale gulve i underetagen, beskyttet under nuværende laminatgulv
* Hulmursisoleret samt varmepumpe i 2020
* Mulighed for smuk "loft til kip" på 1. etage

Her er boligen til familien der vil have masser af plads, inde som ude. Boligen er ugeneret fra naboer, og rummer en aldeles smuk have.
Huset står velholdt og her er mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen og boligen.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.