Fibigersgade 4B, 8600 Silkeborg

SKØN EJERLEJLIGHED I ATTRAKTIVE ALDERSLYST, EGEN PARKERINGSPLADS

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne skønne 2-værelses lejlighed i Alderslyst. Ejerlejligheden ligger på 1. sal, og er godt placeret på en tilbagetrukket vej. Ejendommen er fuldmuret og er opført i år 2008. Her får du en lejlighed, med sans for detalje og med en attraktiv beliggenhed, i et trygt og stille område, tæt på indkøbsmuligheder og kun få minutter fra Silkeborg Centrum.

I ejerlejligheden træder man ikee i en pæn og velholdt éntre. Herfra bliver mann budt ind til boligens badeværelse i hvide og tidsløse elementer. I badeværelset er der gjort plads til vaskesøjle, og med god plads omkring. Derudover kan man nyde godt af det nordvendte soveværelse, med et smukt lysindfald fra de store dobbeltdøre og et charmerende udtryk fra den franske altan.

Dertil et skønt opholdsrum, som er fordelt med et rummeligt køkkenalrum og med plads til stueområde. Køkkenet byder på god skabsplads, med lyse fronter.

Fra opholdsrummet er der direkte adgang til boligens vestvendt terrasse, hvor man kan nyde solens stråler helt ud til sidst på aftenen. om sommeren vil terrassen agere som et ekstra rum, hvor man med fordel kan nyde aftensmaden eller en god bog.

Derudover medfølger et godt opbevaringsrum, og en overdækket nummereret carport. Savner du grøn græs under fødderne, tager du blot et tæppe og en kop kaffe med ned, i den store fælles have.

VI FREMHÆVER:
* Rolig og attraktivt boligområde, trukket tilbage fra vejen
* Nær hverdagens nødvendigheder, gåafstand til centrum, få minutter til motorvejen
* Brugsret til stor fælles have
* Skøn vestvendt terrasse, og egen overdækket parkeringsplads

En ejerlejlighed som denne skal bestemt opleves! Kontakt os på 8681 6444 for en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.