Kollerhus 90, 8600 Silkeborg

KVALITETSBOLIG OPFØRT I 2015 MED BELIGGENHED DIREKTE TIL SKOVEN

I det naturskønne Kollerhus, er denne perle af en fritidsbolig bygget i 2015 beliggende, opført i kvalitetsmaterialer i helårsbolig-standard.
Her er idyllisk og fuld af dyreliv. Mærk roligheden og koble af fra hverdagens stres og jag, nyd en kop kaffe under den overdækkede terrasse og lyt til skøn fuglekvidder, og måske endda få et besøg i haven af skovens dyr. Derudover er du tæt på smukke Bølling Sø, Hørbylunde Bakker og Tollundgaard golfpark, som byder på alt fra golf til fiskeri.

Huset er opført med kvalitet for øje, hvor det bl.a. kan nævnes at huset er fuldmuret, installeret med luft-til-vand varmepumpe samt gulvvarme i hele boligen.
Der er tale om et hus som er opført med minimum vedligehold og i 'helårsbolig-standard". Boligen er derfor et perfekt match til dig, som ikke ønsker andet end ren afslapning i naturskønne omgivelser.
Boligen rummer entré med bryggers, 4 gode værelser med parketgulve, 2 badeværelser i tidsløse materialevalg, samt stort og hyggeligt køkkenalrum. Her er Designakøkken, store vinduespartier samt ovenlys som prikken over i'et til et fantastisk køkkenalrum.
Grunden er dejlig stor, og beliggende i sidste række op mod skov - perfekt til gåture, cykling, løb og meget mere.

VI FREMHÆVER:
* Huset er opført i 2015
* 2 badeværelser, 4 værelser og dejligt køkkenalrum med skønne detaljer
* Stor garage med elport
* Nyd skoven som din nærmeste nabo
* Grunden har fået en geobiologisk harmonisering

Kunne dette naturskønne sommerhus være noget for dig, så kontakt os på tlf. 86816444, og book en uforpligentende fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.