Markedsgade 34, 8643 Ans By

RENOVERET FAMILIEVILLA BELIGGENDE CENTRALT I ANS - 5 REELLE VÆRELSER

Med en skøn central beliggenhed midt i Ans By, på en stille vej, får du her 200m² bolig passende til den store børnefamilie. Huset er med tiden blevet gennemrenoveret, hvor der bl.a. kan nævnes en 1.sal som er etableret i 2018, lagt gulvvarme i størstedelen af stueplanen i 2015 og renoveret badeværelser i henholdsvis 2018 og 2019. Boligen fremstår dermed indflytningsklar.
Boligen fremstår flot med pudset facade, og har en skøn stor lukket have hvor også den flotte anlagte træterrase kommer i fokus. Endvidere er der garage samt skur til huset.
Indvendigt byder boligen på entré med adgang til 1.sal, 2 store værelser med flotte voksbehandlede epoxygulve, bryggers, badeværelse og et dejligt stort alrum med køkken og opholdsstue i et stort rum. Her er akustiklofter, som giver stueplanen en fantastisk og behagelig følelse at opholde sig i. Herudover gulvvarme i størstedelen af stueplan. 1.sal som er etableret i 2018, byder på stort repos som også kan benyttes som multirum, og her er yderlige 3 gode værelser, samt endnu et badeværelse. Der er klargjort til et ekstra køkken på 1.sal, hvis der skulle opstå behov herfor med tiden.

Vi fremhæver:
* Tæt på skole, der går fra 0-10klasse + børnehave
* Gulvvarme og akustiklofter i størstedelen af stueplanen
* 5 reelle og store værelser
* 1.sal istandsat i 2018
* 2 badeværelser
* Flot træterrasse og skøn have med plads til leg
* Garage + udhus
* Centralt ifht. til Århus, Silkeborg, Randers og Viborg.

Boligen er renoveret og med spændende løsninger - her er du velbeliggende i et område med gode muligheder, hvad end det drejer sig om indkøb, skole/dagsinstitutioner, det nye kulturcenter med bl.a. fitness og varmvandsbassin, foreningsliv eller muligheder for at komme til A og B mellem de opgrænsende byer. Her har man en god lokal opbakning omkring foreningslivet, idrætscenter og med et hav af aktiviteter ved Tange Sø. Vil du høre mere, eller bestille en fremvisning, så kontakt os allarede idag!

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.