Thurøvej 2, Funder, 8600 Silkeborg

ENERGIVENLIG A2020 VILLA FRA 1999 - KUN 1.995.000

Går I med drømme om en yderst energivenlig bolig, hvor forbrugsudgifterne nærmest går lige i 0? Så er muligheden her, hvor I får et Svensk-inspireret træhus fra 1999 som på fornemmeste vis har den bedst mulige energimærkning, som faktisk er over minimumskravene for nutidens nybyggeri.
Huset er senst malet i 2018, og fremstår med behov for moderniseringen af det invendige. Udvendig dannes der muligheder for en pragtfuld have, med gode udsyns muligheder fra den store svalegang fra husets stueplan, som vender stik mod øst til de fantastiske danske sommer-morgener.
Indvendigt byder huset på 134m² som trænger til en modernisering, men som har en god og moderne indretning. Her får du entré, som går direkte ud i det store opholdsmiljø hvor køkken, alrum og den store opholdsstue er placeret i ét stort rum. Her er gode lysindfald fra vinduespartierne, og udgang til en fantastisk træterrasse.
Endvidere bryggers og fordelergang der giver adgang til husets 3 værelser (hvoraf det ene er med walk-in), toilet samt badeværelse. Underetagen består af stor garage med god plads til opbevaring/værksted.

Vi fremhæver:
* Energivenlig A2020 villa
* Solceller udgør størstedelen af forbrugsudgifterne (6KW)
* Mulighed for etablering af perfekt have til børnefamilien
* Roligt beliggende, væk fra større veje.
* Træ malet senest i 2018
* Garage/værksted i underetagen
* Mulighed for at sætte eget præg på boligen

Her får du en perfekt beliggende ejendom tæt på masser af natur, og hvor både indkøb og dagsinstitution og skole kan nås indenfor 2,5 km ligeså vel som der er kort afstand ind til Silkeborg midtby.
Her kan du få det som du ønsker det, med mulighed for at sætte præg på det indvendige og evt. male facaden til anden farve, hvis det ønskes. - Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.