Lemming Bygade 75, 8632 Lemming

ENERGIVENLIG FAMILIEVILLA PÅ LANDET - SKØNNESTE UDEAREALER

Midt i det flotte idyl omkring Lemming, er denne skønne ejendom beliggende. Her er der fred og ro med landlige omgivelser, rigt dyreliv og masser af natur. Allerede fra første øjekast på ejendommen, bliver I mødt af en herskabelig indkørsel, hvor der ikke er sparet på detaljerne hvad angår beplantning, og dette er generelt på hele ejendommen. Her er absolut den SKØNNESTE have som alle kun tør drømme om.
Boligen er bygget i 2008, og er yderst energivenlig. Her får du 177m² af høj kvalitet, med fuldmurede indervægge, gulvvarme i hele huset og en rigtig god indretning.
Her er entré med tilhørende bryggers, børneafdeling med 3 gode værelser, badeværelse, forældreafdeling med stort soveværelse samt eget badeværelse. Herudover centralt placeret er hjerterummet med stort Invita køkken i åben forbindelse med alrummet, som fordeler sig videre til den store opholdsstue. Fra alrum og stue er der direkte adgang til den skønneste terrasse.
Endvidere er der til ejendommen to længer, i god stand som kan inddrages til lige netop det man ønsker - hertil også garage! 1,6ha jord, evt. med mulighed for lidt dyrehold.

Vi fremhæver:
* Energivenlig A2010
* 4 gode reelle værelser + 2 badeværelser
* Skønneste terrasser med
* Herskabelig indkørsel til ejendommen
* Have anlagt ud over det sædvanlige
* Brugbar lade samt garage

Lemming er en by for sig. Her er noget for alle, uanset alder. Byen har masser af liv og et helt unikt sammenhold, bl.a. i form af arrangementer som Lemming byfest og den årlige revy. Byen har en virkelig populær idrætsforening - Lemming IF - som alle i området stort set har tilknytning til, hvad enten det er som frivillig eller som udøver. Lemming er en by i udvikling og der er mange ildsjæle der bruger deres fritid på at arrangere events som Værkeriet, Landsbyliv og Borgerforeningen. Herudover er der super smuk natur samt gåafstand til Lemming friskole og børnehaven, som er ret populære. Book din fremvisning på tlf. 86816444

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.