Kærsgårdsvej 48, 8600 Silkeborg

SKØN FAMILIEVILLA I ATTRAKTIVE BALLE

Her er muligheden for at bo i et attraktivt område, hvor du har kort afstand til alle dagligdagens nødvendigheder. Her er du tæt på skole, indkøb, daginstitutioner samt midtbyen. Motorvejstilkørslen mod Århus/Herning kan nåes på 5 minutter.
Rødstensvilla på 155m2 og en god kælder/underetage på 92 m2.
Boligen har 3 gode etager. Underetagen har 4 gode disponible rum, og et praktisk vaskerum.
Stueetagen byder på nærvær og et dejligt køkken/alrum. Fra stuen er der direkte adgang til husets sydvendte terrasse. Hertil 2 gode værelser og et badeværelse. 1. sal har smukke detaljer og har 3 gode værelser med indbygningsskabe og et stort badeværelse. Her vil man kunne samle den store børnefamilie.
Til huset er en praktisk garage, og godt redskabsskur. Haven er nem, vedligeholdsvenlig, byder på mange muligheder og ikke mindst helt ugeneret bag hækken. I baghaven er der direkte sti ud til skov og stisystemer. Gåafstand til Silkeborg centrum langs vandet og skov.

VI FREMHÆVER:
* Tag og kviste fra 2006
* 2 gode badeværelser med gulvvarme
* 5 værelser
* Opvarmet kælder/underetage med gode disponible rum
* Nem adgang til Silkeborg centrum, motorvej, daginstitutioner og indkøbsmuligheder

Boligen her rækker ud til førstegangskøberne, den lille familie eller seniorerne, hvor børnene er flyttet hjemmefra, og stadig gerne vil have god plads omkring sig, og som gerne vil nyde den smukke omkringliggende natur.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.