Solsortevej 38, 8643 Ans By

MODERNE FAMILIEVILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER I ANS BY

Skøn familievilla i Ans by. Ans byder på mange grønne områder, der lader dig komme tættere på naturen. Her kan du nyde de mange smukke gåstier og tage en forfriskende svømmetur i søen. Ans er et område, der huser mange familier og tilbyder adskillige legepladser og velfungerende idrætsforening med masser af forskellige sportsaktiviteter.

Boligen præsenterer sig utrolig flot og er 100% indflytningsklar. Du træder ind i en indbydende og lys entré, der giver adgang til bryggers, badeværelse og stuen. Stuen er rummelig nok til hele familien og har en moderne indretning med flot sildebensmønster på gulvet og et hjemmebiografområde.

Køkkenet er udført i lyse og stilfulde elementer, der passer til enhver smag. Fra køkkenalrummet har du direkte adgang til haven og terrassen. Det store vinduesparti kan åbnes helt op, og du får en harmonisk forbindelse mellem indendørs og udendørs, hvilket gør det perfekt til enhver sommerdag. Haven er lavt beliggende og i god læ fra blæst og kulde. Her kan dagens sidste solstråler nydes. Boligen har yderligere fire værelser, hvoraf to har direkte adgang til terrassen, samt to badeværelser. Her får børnene deres egen afdeling, og forældrene kan nyde godt af forældreafdelingen med eget badeværelse.

VI FREMHÆVER:
* Boligen har gennemgået en omfattende renovering bl.a. med køkken(2020), sildebensgulv og sidst med vinduer i år 2022. Boligen fremstår i indflytningsklar stand
* Stisystemer og cykelsti til Ans skole er i nærheden
* Sydvendt have med et dejligt terrasseområde og en charmerende pergola
* Boligen er beliggende på en rolig og lukket villavej

Haven giver masser af plads til den store familie, der elsker at have god plads omkring sig. Naboerne er placeret med afstand, og du kan nyde udsigten til de grønne områder og den omkringliggende natur. Der er også gode stisystemer i området, der indbyder til en masse gåture, eller nem adgang til skole. Derudover har boligen en overdækket dobbelt carport med plads til flere biler og et udhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.