Skægkærvej 42, Sejling, 8600 Silkeborg

EKSTRAORDINÆR FULDMURET KVALITETSVILLA I IDYLLISKE OMGIVELSER

Tag imod en enestående mulighed for at kalde denne kvalitets- og detaljerige villa i Sejling dit hjem. Velkommen til et sandt paradis, hvor luksus og komfort forenes i en smuk etplansvilla på en lukket villavej.

Træd ind i boligen, og lad dig fortrylle af den velgennemtænkte planløsning. Den indbydende entré fungerer som en charmerende fordelingsgang, der fører dig til husets børneafdeling. Her vil du opdage 3 rummelige værelser og et elegant badeværelse, der er udstyret med moderne faciliteter. Et kæmpe plus er også at ejendommen opvarmes med jordvarme, hvilket giver et billigt forbrug.

Men vent, det bedste venter på dig! Træd ind i køkkenalrummet, og lad dig overvælde af følelsen af fællesskab og idyl. De store, lyse vinduer og den imponerende loftshøjde skaber en unik atmosfære, der indbyder til hyggelige stunder og uforglemmelige øjeblikke med familie og venner.

Nyd sommeraftenerne i den dejlige udestue, hvor dagen kan forlænges året rundt.

Forældreafdelingen byder på et walk-in-closet, der vil glæde modeentusiaster, og et badeværelse med dobbeltbruser, hvor du kan starte dagen med en forfriskende oplevelse.

Dobbeltgaragen vil glæde bilentusiaster og skabe plads til flere køretøjer. Hvis du har brug for ekstra værelser, er der allerede forberedt med zoneopdelt gulvvarme i den anden del af den fuldmurede garage, så mulighederne er mange.

Som om det ikke var nok, vil du også blive forelsket i det familiære kvarter, der omgiver dig. Her kan du opleve naturens skønhed, de frodige grønne områder og indbydende stisystemer, der inviterer til gåture og udforskning.

Gå ikke glip af denne enestående chance for at skabe minder for livet. Kontakt Grønne Silkeborgs mæglere nu på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på mail@clausgroenne.dk for at booke din fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.